Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Στο νοσοκομείο εκτάκτως για το "κούρεμα"


Πίεση και εμφράγματα "έσπειραν" οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες. Στενοί οικονομικοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. 



Δείτε στο news247.gr τί δήλωσε ο πρωθυπουργός (Pics+Vid)

Οι άνθρωποι - κλειδιά πίσω από τις διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών, πάντα στην πρώτη γραμμή, αλλά και στο πλευρό του πρωθυπουργού πέρασαν σοβαρές περιπέτειες με την υγεία τους, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου.
Η πίεση, το άγχος, οι συνεχείς συσκέψεις, αλλά και οι σκόπελοι που παρουσιάστηκαν, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα στο οριστικό κλείδωμα του κουρέματος του ελληνικού χρέους φαίνεται ότι στάθηκε αρκετό, προκειμένου οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου να "καταρρεύσουν".
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην συνέντευξη Τύπου τα ξημερώματα της Πέμπτης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει τις δυσκολίες που είχε η ελληνική αντιπροσωπία στην διαπραγμάτευση, τους κινδύνους που αντιμετώπισαν, αλλά και να τους ευχαριστήσει προσωπικά.
Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου, πρόκειται για τον οικονομολόγο Γιώργο Γληνό που πριν από λίγες μέρες υπέστη καρδιακό επεισόδιο.
 
Οι συνεχόμενες συσκέψεις, οι πολλές ώρες δουλειάς, οι διαρκείς διαπραγματεύσεις επιβάρυναν την υγεία του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί εσπευσμένη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Τώρα ο κ. Γλυνός, τον οποίο ευχαρίστησε προσωπικά ο πρωθυπουργός, είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του.
Ο δεύτερος στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού που τις τελευταίες ημέρες δουλεύει σχεδόν ασταμάτητα, υπό το βάρος ενός συνεχώς διογκώμενου χρέους, είναι ο Γιάννης Ζανιάς, που επίσης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου δέχθηκε τις περιποιήσεις των γιατρών μετά το τέλος της πρώτης Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, την περασμένη Κυριακή.
Ο κ. Ζανιάς ένιωσε έντονη δυσφορία, βάρος στο στήθος και ανέβασε πίεση. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από κρίση άγχους, εξαιτίας των δραματικών στιγμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: