Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο Τύπος της 28 Νοεμβρίου 2011

news paper name


"ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τους νεαρούς ευέλπιδες" τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, αναφερόμενη στο...τραγούδι όπως λέει της 21ης Απριλίου την ημέρα του Πολυτεχνείου και στον σκληρό αρχηγό της Σχολής
.
"Μαχαίρι στις συντάξεις ΙΚΑ, Τράπεζες, Δημόσιο οι μεγάλοι χαμένοι" είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που τονίζει πως οι μελέτες έδειξαν ελλείμματα-φωτιά.
"ΚΛΑΔΕΥΟΥΝ πάλο εφάπαξ-επικουρικές" είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στις περικοπές σε δημόσιο ΙΚΑ, ΔΕΚΟ και τράπεζες.
Στο κούρεμα των αποδοχών και στην ενοποίηση των Ταμείων αναφέρεται η εφημερίδα με κεντρικό τίτλο "ΠΕΜΠΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ 900.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ".
"ΚΡΥΦΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ μισθών και συντάξεων μέσω Εφορίας" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει πως έρχεται διπλό χτύπημα από 1η Ιανουαρίου στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.
"ΑΛΑΛΟΥΜ με την εφεδρεία", τιτλοφορεί η εφημερίδα, τονίζοντας πως από σήμερα εκτός δημοσίου βγαίνουν 16.000 υπάλληλοι και ακολουθούν άλλοι 15.000.
"ΠΑΝΩ ΑΠΌ 15 ΔΙΣ ΔΡΧ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΗ" γράφει η εφημερίδα παρουσιάζοντας έγγραφα.
"5μηνη εργασία για 57.4000 ανέργους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση" είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, σημειώνοντας πως το πρόγραμμα ξεκινά εντός της εβδομάδος.
ΠΗΓΗ news247.gr


Ο ΚΑΙΡΟΣ

Τα βίντεο από alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: