Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Δυο βίντεο με τις τοποθετήσεις Σ. Χαλβατζή και Π. Λαφαζάνη σήμερα στην βουλή




Σε δυο βίντεο παραθέτουμε τις παρεμβάσεις που έκαναν σήμερα στην βουλή οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ΚΚΕ και Σύριζα για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.


Ο Σπύρος Χαλβατζής εκτίμησε ότι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ έχουν κοινή τακτική και συμφωνούν στις βασικές πολιτικές θέσεις. Οι όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται για να ανακοινωθεί η συγκυβέρνηση σύμφωνα με τον βουλευτή του ΚΚΕ, βρίσκονται στο πώς θα προαιτημάσουν και θα χρυσώσουν το χάπι στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται. ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό, αλλά αυτός τους έχει πάρει χαμπάρι και με τους αγώνες του θα ανατρέψει τους σχεδιασμούς τους επιβάλλοντας άμεσα βουλευτικές εκλογές κατέληξε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του Σύριζα Π. Λαφαζάνης χαρακτήρισε φαρσοκωμωδία τα όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες τονίζοντας ότι το κυρίαρχο πολιτικό σκηνικό βουλιάζει μέσα στην αποσύνθεση και την σήψη. Εκανε αναφορά στα όσα ακούστηκαν για τον ρόλο των διαπλεκομένων στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και ζήτησε κι αυτός να γίνουν άμεσα βουλευτικές εκλογές.


Από το 

Δεν υπάρχουν σχόλια: