Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ετοιμάζει Χολέβα ο Σάντος!

Ετοιμάζει Χολέβα ο Σάντος!

Τα πλάνα του ενόψει του αγώνα της Εθνικής με τη Ρωσία φανέρωσε ο Φερνάντο Σάντος στη σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με τον Χοσέ Χολέβα να ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο.

Στην προπόνηση της Εθνικής στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά πήραν μέρος και οι Γιώργος Φωτάκης και Φάνης Γκέκας που ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και ο Πορτογάλος τεχνικός της «γαλανόλευκης» έδειξε πλάνο ενδεκάδας. Η Εθνική θα πραγματοποιήσει δεύτερη προπόνηση μέσα στη μέρα το απόγευμα και πάλι στον Άγιο Κοσμά, πριν την αυριανή πρόβα-τζενεράλε ενόψει του αγώνα με τη Ρωσία στο «Καραϊσκάκη» την Παρασκευή.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σάντος χώρισε σε δύο ομάδες τη «γαλανόλευκη» ομάδα έχοντας με τους θεωρητικά βασικούς τους: Τζόρβα Τοροσίδη, Χολέβα, Παπασταθόπουλο Α. Παπαδόπουλο, Κατσουράνη, Φωτάκη, Καραγκούνη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Γκέκα. Στην άλλη ομάδα ήταν οι: Χαλκιάς, Μανιάτης, Γιαννούλης, Μάκος, Μαλεζάς Θεοδωρίδης, Τζιόλης, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος, Κονέ και Μήτρογλου.
Το σημαντικό είναι ότι δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, η οποία διήρκεσε περί τη μιάμιση ώρα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και το πάθος στην προπόνηση περίσσευε. Όσον αφορά την προπόνηση αυτή καθεαυτή, οι διεθνείς ξεκίνησαν κάνοντας τρέξιμο για ζέσταμα και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας. Ο… βενιαμίν της Εθνικής, Στέφανος Καπίνο, που κλήθηκε στην Εθνική στα 17 του, δούλεψε αρκετά με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Εθνικής ενώ τονπαρακολουθούσε και ο Φερνάντο Σάντος.
Παρουσία Νίνη
Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρέθηκε και ο Σωτήρης Νίνης. Ο 21χρονος μέσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς και είχε την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι κοντά στο κλίμα της «γαλανόλευκης» οικογένειας.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: