Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Mήνυμα του επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου


O επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και αρχηγός της παράταξης "Αγώνας για το Μέλλον" Γιάννης Κωνσταντάτος απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα επί τη ευκαιρία του ενός χρόνου από τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010.
"Σαν σήμερα, ακριβώς πριν από ένα χρόνο η παράταξη μας πέτυχε μια μεγάλη νίκη.  
Στις 7 Νοεμβρίου του 2010, μια νέα παράταξη που είχε γεννηθεί μόλις πρίν από λίγους μήνες,  με μηδενικη εμπειρία, δίχως μηχανισμό στην διοίκηση και με πολλά νέα πρόσωπα  στις τάξεις της έφερε ένα μοναδικό αποτέλεσμα στα δημοτικά δρώμενα και γύρισε σελίδα στην δημοτική ζωή της πόλης μας. Το 26% των Αργυρουπολιτών μας εμπιστεύθηκε και μας έδωσε την πρώτη θέση απέναντι σε μεγάλα ονόματα με εμπειρία στα πολιτικά πράγματα.
Στο Ελληνικό,  με το οποίο ενώθηκε η Αργυρούπολη μετά τον Καλλικράτη, στις  αρχές Σεπτεμβρίου οι δημοσκοπήσεις μας έδιναν 0%  γεγονός δικαιολογημένο αφού ήμουν άγνωστος στους δημότες του, πετύχαμε  μέσα σε δύο μήνες κάτι το μοναδικό χάρην στους ανθρώπους  μας που πίστεψαν και αγωνίστηκαν κοντά μας .Το αποτέλεσμα ήταν  να πετύχουμε το 13% που μας έφερε στην 3η θέση του Ελληνικού και αποτελεί ποσοστό έκπληξη για έναν νέο συνδιασμό. Συνολικά λάβαμε το 21% και στους δύο δήμους και με το ποσοστό αυτό περάσαμε  ως δεύτερη δύναμη στο σύνολο την Β Κυριακή ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά μεταξύ 6 πολύ αξιόλογων συνδιασμών!

Την Β Κυριακή ο κόσμος έδωσε 40% στην παράταξη μας και έδειξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον σημερινό δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη. Το γεγονός αυτό αποτελεί και την μεγάλη πρόκληση για εμάς για το μέλλον αφού ως νέα παράταξη οφείλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία και να πείσουμε τον κόσμο  που στις εκλογές του 2014  θα κληθεί ξανά να αποφασίσει  ότι είμαστε ακόμα πιο ώριμοι,  πως διευρύναμε τις πολιτικές μας δυνάμεις και συνεργασίες, πως συνθέτουμε πλέον με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που έχουν την ίδια αφετηρία με εμάς  και κυρίως ότι ως νέοι άνθρωποι είμαστε αυτοί που έχουμε το όραμα για το μέλλον του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

Θα συνεχίσουμε μαχητικά τον Αγώνα μας ως δύναμη ανατροπής και αλλαγής απέναντι σε οπισθρομικές και μικροπολιτικές λογικές που βλάπτουν σοβαρά το μέλλον του δήμου μας. Σήμερα, που η πατρίδα μαστίζεται όσο ποτέ, αντί στον δήμο μας η δημοτική αρχή να μιλάει για έργα που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας και υποδομές , αντίνα φέρνει ευρωπαικά προγράμματα και να δημιουργεί υποδομές που έχει ανάγκη ο δήμος μας για το μέλλον του όπως κάνουν άλλοι δήμοι της χώρας, «μοιράζει» την πολιτική της υπόσταση σε κορώνες και λαικές συγκεντρώσεις κατά των κυβερνητικών πολιτικών και αξιώνει ένα νέο ΕΑΜ και επιστροφή της χώρας στην δραχμή . Λησμονεί ότι ο λαός της πόλης την εμπιστεύθηκε για να κάνει έργο στην πόλη και όχι αντιπολίτευση στην εκάστοτε κυβέρνηση και στην Ευρωπαική Ένωση .

Εμεις θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας έχοντας στραμμένο σταθερά το βλέμμα στα έργα ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο δήμος μας. Εκεί είναι το μέλλον και η προοπτική μέσα από την άντληση ευρωπαικών πόρων και έργων που θα αλλάξουν την εικόνα του Ελληνκού κ της Αργυρούπολης.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε μέχρι σήμερα .  Σας προσκαλώ δε να μην διστάζετε να μου κάνετε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις για τυχόν λανθασμένες ενέργειες μας ώστε όλοι να  βελτιωνόμαστε για το καλό του τόπου μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά τον Αγώνα μας για το Μέλλον του Ελληνικού και της Αργυρούπολης. 
Γιάννης Kωνσταντάτος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: