Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Έλαμψε με τη γιαγιά Ρεγγίνα, η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Δημοτικής ΒιβλιοθήκηςΤην Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 – Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού - πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ελληνικού Αργυρούπολης.
Η γιαγιά Ρεγγίνα με τη βοήθεια της βιβλιοθηκονόμου, Μαρίας Καρρά, που ήταν ντυμένη ξωτικό των Χριστουγέννων και της Ματίνας Νικολάου-βοηθός του Αη Βασίλη- , υποδέχθηκαν στο χώρο της βιβλιοθήκης τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους και διάβασαν με θεατρικότητα και χιούμορ τα παραμύθια :


  • «Αν ήμουν Αη Βασίλης του Hanne Turk
  • «Ένα δώρο για το Αη Βασίλη» του Κολίν Τσάρλεστον
  • «Που πήγαν τα Χριστούγεννα» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου
  • « Η Μαγική Λέξη της Πρωτοχρονιάς» του Μιχάλη Κουντούρη
Συμμετείχε η Ορχήστρα Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Αργυρούπολης «Γ. Μιχαλακέας» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Μαίρη Ζαμπέλλη και ο καθηγητής κιθάρας κ. Αλέξανδρος Ζέρβας.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Αη Βασίλης έδωσε στολίδια σε όλα τα παιδιά για να στολίσουν τον Χριστουγεννιάτικο δένδρο της Βιβλιοθήκης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, Χρήστος Κορτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Βασίλης Μπούκας, ο Αντιδήμαρχος Πόλης, Τάκης Κοροβέσης, και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, Χρήστος Βλάχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: