Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Aμετανόητος ο Γιάννης Κωνσταντάτος συνεχίζει τις βρόμικες επιθέσεις του....




Δεν λέει να πιάσει τα μηνύματα των καιρών ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.
Δεν θέλει να καταλάβει το εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ, καθότι παραμένει και σήμερα ο εκλεκτός της μνημονιακής κυβέρνησης  στο δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, ότι ο κόσμος έχει οδηγηθεί σε απόγνωση εξ' αιτίας της πολιτικής του κόμματος που τον υποστηρίζει.
Έτσι αμετανόητος, συνεχίζει τις ανούσιες, άκαπνες και ρυπαρές επιθέσεις εναντίον του αγωνιστή Δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη και της Δημοτικής Αρχής, που κλήθηκε σε μια λίαν δυσχερή εποχή να διοικήσει τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης. Μια δημοτική Αρχή, που και με τη βοήθεια εθελοντών συνδημοτών μας κάνει ότι είναι δυνατόν σ' αυτή τη δύσκολη εποχή για να ανακουφίσει, την άσχημη κατάσταση που βρίσκονται πολλοί συμπολίτες μας.

Δημοσιεύουμε το καινούργιο δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη "Αγώνας", τους ευχόμαστε Καλές Γιορτές και είθε το νέο έτος να δουν τα λάθη τους, και να αλλάξουν πολιτική...



Eπιτέλους κύριε Δήμαρχε, σταματήστε να μας κάνετε μαθήματα κοινωνικής ευαισθησίας!


Πολλά μπορεί να καταμαρτυρήσει κανείς για τον δήμαρχο. κ. Χρ. Κορτζίδη, πλην ενός. Το ότι διαθέτει ένα και μοναδικό προσόν που οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Είναι η εκπληκτική ικανότητά του να παρουσιάζει στους πολίτες το μαύρο - άσπρο και την έλλειψη έργου του…. σαν παραγωγή μεγάλου έργου!

Εκείνο όμως που δεν του αναγνωρίζουμε είναι το να διεκδικεί αποκλειστικά για τον εαυτό του την κοινωνική ευαισθησία και την υποστήριξη των λαϊκών στρωμάτων κατηγορώντας μάλιστα στην τελευταία ανακοίνωσή του τον επικεφαλής της παράταξής μας και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, ότι…. δεν τον επαινεί δημόσια για το «έργο» του, ούτε στρατεύεται μαζί του, ούτε στηρίζει το χαρακτηριζόμενο από τον ίδιο «μέγα» δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης!

Όχι κύριε δήμαρχε, δεν θα σας επαινέσουμε για το ανύπαρκτο έργο σας, ούτε για την εξοργιστικά λαϊκίστικη πολιτική σας, ούτε για τις ανέξοδες «επαναστατικές» πρακτικές σας, ούτε για τις δήθεν «λαϊκές μαζώξεις» των ολίγων ημετέρων σας, ούτε για τους δήθεν αγώνες σας υπέρ των εργαζομένων που όμως καταλαμβάνουν το δημαρχείο γιατί τους αφήνετε απλήρωτους, ούτε για του «σταλινικού τύπου» διοίκηση του δήμου μας, ούτε για τα τρεξίματά σας να εμφανίζεστε με κάθε ευκαιρία στις κάμερες, ούτε για τις λοιδορίες και απαξιωτικές συμπεριφορές σας απέναντι στην αντιπολίτευση που τώρα ξαφνικά θυμηθήκατε, ή ακόμα και απέναντι σε δικούς σας δημοτικούς συμβούλους που σας γυρνάνε αηδιασμένοι πλέον την πλάτη και σας καταγγέλλουν γι αυτό, ούτε για…. τις διδαχές και μαθήματα χριστιανικής ηθικής και συμπεριφοράς που μας κάνατε παλιότερα, ούτε και για πολλά άλλα.....
Οχι μόνο δεν θα επαινέσουμε το δήμαρχο όπως μας καλεί να κάνουμε στην υβριστική του ανακοίνωση, αλλά, όπως προαναφέραμε, του αρνούμαστε κάθε   μονοπώληση της αλήθειας, του σεβασμού του πολίτη και της κοινωνικής ευαισθησίας, που με περισσή αυταρέσκεια ο ίδιος φαίνεται να διεκδικεί αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό του!  Eπιτέλους κύριε Δήμαρχε σταματήστε να μας κάνετε μαθήματα κοινωνικής ευαισθησίας! Ενώ άλλοι συνάδελφοι σας πληρώνουν από τον μισθό τους κοινωνικά παντοπωλεία, εσείς λαμβάνετε κανονικά τον μισθό σας, κόβετε το επίδομα απόρων τα Χριστούγεννα και σε γενικές γραμμές είστε ο μόνος «αγωνιστής» και «κοινωνικά ευαίσθητος» όπως αυτοαποκαλείστε διαρκώς. Έλεος πια!

Σεβόμενοι το θεσμικό ρόλο και την ευθύνη μας απέναντι στους πολίτες και την πόλη, κρίνουμε τα έργα και τις ημέρες του δημάρχου και της διοίκησής του, τις παραλήψεις και τις λαϊκίστικες πρακτικές και μεθοδεύσεις του και ενημερώνουμε τον κόσμο γι αυτά και τις απόψεις μας, όσο και αν αυτό τον ενοχλεί, όσο και αν αυτό δημιουργεί πανικό στον ίδιο και τη διοίκησή του, όπως δείχνει και η τελευταία ανακοίνωσή του.  

Θυμίζουμε στο δήμαρχο ότι ποτέ δεν άκουσε τις προτάσεις που του κάναμε στο Δ.Σ. για θέματα που απασχολούν το δήμο, ούτε και για εκδηλώσεις που ήθελε  πάντα να πραγματοποιεί μόνος του. Αντίθετα, η  απαξιωτική τακτική και συμπεριφορά του απέναντί μας, δείχνει περίτρανα  πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος και η διοίκησή του τη λειτουργία του δήμου και των θεσμών του. Λυπούμαστε γι αυτό!

Θυμίζουμε στο δήμαρχο, ότι παρά την πρόταση και προτροπή μας, αρνήθηκε να εφαρμόσει στο δήμο επιτυχημένες και δοκιμασμένες ενέργειες και διαδικασίες άλλων δήμων σε φλέγοντα θέματα κοινωνικής πολιτικής (π.χ. οργάνωση και λειτουργία πραγματικού κοινωνικού παντοπωλείου και φαρμακείου του Δήμου Ηλιούπολης που έγινε μάλιστα με χρήματα του δημάρχου και των αντιδημάρχων του, οργάνωση χιλιάδων δωρεάν συσσιτίων από το Δήμο Πεντέλης κ.α.) προτιμώντας να ακολουθήσει τις δικές του «χύμα διαδικασίες», έτσι χωρίς δομή και πρόγραμμα, για να τις επικαλείται στη συνέχεια σαν δήθεν σημαντικό έργο του!        

Θυμίζουμε τέλος στο δήμαρχο, ότι φέτος κατάργησε και το μικρό επίδομα που έδινε τούτες τις γιορτινές μέρες ο π. δήμος Αργυρούπολης σε άπορους συμπολίτες μας, ενώ την ίδια στιγμή διέθετε χρήματα με ανάθεση για σεμινάρια ζωγραφικής! Aυτό λοιπόν σημαίνει σεβασμός στον πολίτη και κοινωνική ευαισθησία, για τις δήθεν ελλείψεις των οποίων τολμά να κατηγορεί την παράταξή μας; 

Του ευχόμαστε, όπως και σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας, Καλές Γιορτές

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αγώνα, 14-12-12

Δεν υπάρχουν σχόλια: