Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ναυάγησε η εφεδρεία... Θέλει εδώ και τώρα απολύσεις η Τρόικα


Τα στοιχεία δείχνουν ότι από τους 4.929 που μπήκαν πρώτοι στη σειρά για την εφεδρεία μόλις οι 515 τελικά μπήκαν σε αυτό το καθεστώς.

Παραιτήθηκαν οι 8 στους 10 που ήταν στη λίστα εφεδρείας
Δεν τους “μετράει” η Τρόικα
Θέλει εδώ και τώρα 30.000 εκτός Δημοσίου...


Οι υπόλοιποι είτε είχαν το δικαίωμα να βγουν σε πλήρη σύνταξη, είτε υπέβαλαν παραίτηση για να βγουν με μειωμένη.

Έτσι ο στόχος για 30.000 “εφέδρους” έχει ήδη τιναχτεί στον αέρα, αφού η Τρόικα δεν προσμετρά παρά μόνο τους 515 ως απομακρυθέντες από το Δημόσιο.

Μην ξεχνάμε ότι η χώρα έχει αποδεχθεί τον όρο για 30.000 άτομα μέχρι το τέλος του χρόνου και με βάση αυτό έχει εκταμιευθεί η 6η δόση, έτσι τινάζεται από τώρα στον αέρα η αεπόμενη δόση για την οποία φυσικά οι τροϊκανοί θα απαιτήσουν... αίμα. Απευθείας απολύσεις από το Δημόσιο δηλαδή.

Πρώτοι που θα μπουν στο στόχαστρο με βάση τις διατάξεις των νόμων δεν είναι άλλοι από εκείνους τους υπαλλήλους που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεν υπάρχουν σε καμία λίστα. Δηλαδή οι υπάλληλοι Δήμων, ΝΠΔΔ και των περιφερειών που δεν έστειλαν καν τα στοιχεία και που με βάση το νόμο “δεν υπάρχουν”...

Μιλάμε για πραγματικό πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει τα αρμόδια υπουργεία καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος να υπαχθούν στο καθεστώς τομείς που έμειναν εκτός με νύχια και με δόντια.

Τομείς όπως η υγεία και η εκπαίδευση ίσως πάρουν σειρά για την εφεδρεία.


www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: