Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Στη Ζυρίχη Σολωμού-Πλατανιώτη του Α.Ν.Ο.Α



Στη Ζυρίχη της Ελβετίας μεταβαίνουν σήμερα οι πρωταθλήτριες του Generali – Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης, Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη, όπου από την Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή, θα μετάσχουν σε διεθνές μίτινγκ συγχρονισμένης κολύμβησης, που διοργανώνει το σωματείο Λιμμάτνιξεν, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του.


Τις δύο αθλήτριες συνοδεύουν η πρόεδρος του συλλόγου, Ελένη Σταυρακοπούλου, η έφορος συγχρονισμένης, Σουζάνα Ανθοπούλου και η προπονήτρια, Ελενα Πρασόλοβα.
Τα αγωνίσματα που θα λάβουν μέρος είναι: Σολωμού: Σόλο τεχνικό, Ντουέτο τεχνικό, Πλατανιώτη: Ντουέτο τεχνικό.
Το παρών στη διοργάνωση θα δώσουν, μεταξύ άλλων, το κορυφαίο δίδυμο του αθλήματος στον κόσμο, οι ρωσίδες Παγκόσμιες πρωταθλήτριες, Ναταλία Ισένκο και Σβετλάνα Ρομάσινα. Ακόμη, το ντουέτο της εθνικής ομάδας νεανίδων της Ισπανίας και οι εθνικές ομάδες της Ελβετίας και της Αυστρίας.
Η Δέσποινα Σολωμού δήλωσε: «Το μίτινγκ αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μας να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Είναι μια πολύτιμη εμπειρία και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό και σωστό πρόγραμμα, καθώς η Ελβετία διαθέτει διεθνείς κριτές, που θα είναι εκεί για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: