Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Άγρια δολοφονία πατέρα και γιου στην Καλαμάτα




Αναστάτωση αλλά και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Καλαμάτα η άγρια δολοφονία ενός 35χρονου από την Αλβανία και του δίχρονου γιου του. Οι σοροί βρέθηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο μέσα σε αρδευτικό κανάλι του δημοτικού διαμερίσματος Αριος του δήμου Καλαμάτας. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν διερχόμενος εντόπισε το ΙΧ μέσα στο κανάλι. 

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του ΙΧ, στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες οι οποίοι ανέσυραν το όχημα και βρήκαν μέσα νεκρούς τον 35χρονο, ο οποίος ήταν ο κάτοχος του οχήματος, καθώς και τον δίχρονο γιο του.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, ο άνδρας φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό και το παιδάκι βαθύ τραύμα στο λαιμό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα των δραστών και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να σκότωσαν το παιδί επειδή τους είδε και φοβήθηκαν πως θα τους αποκαλύψει.

Ήδη άρχισαν έρευνες στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, για να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
ΠΗΓΗ ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: