Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Νέα σελίδα ανοίγει το KONTRA



Το KONTRA εκπέμπει ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Κόντρα σε όλους και σε όλα»! Με νέες μαχητικές εκπομπές τη στιγμή που ο κόσμος βιώνει οικονομικά τις δυσκολότερες μέρες της μεταπολεμικής Ελλάδας!

Ο γενικός διευθυντής του καναλιού Βασίλης Ταλαμάγκας τονίζει: «Η νέα προσπάθεια του καναλιού, πέρα από το ενημερωτικό πρόγραμμα στο οποίο θα δοθεί έμφαση από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 2 το πρωί, θα συνδυαστεί με μια σειρά παρεμβάσεων - πρωτοβουλιών για κατηγορίες συμπολιτών μας, οι οποίες πλήττονται άμεσα από την οικονομική κρίση».

Mε το ΚΟΝΤRA θα συνεργάζεται πραγματοποιώντας δημοσκοπήσεις για τα θέματα της επικαιρότητας και η εταιρεία δημοσκοπήσεων ALCO. Από την έναρξη της λειτουργίας του το ΚΟΝTRA ξεχώρισε αμέσως, ταράζοντας τα νερά του τηλεοπτικού τοπίου και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις προτίμησης των τηλεθεατών που μόνο μέσω web TV ξεπέρασαν τις 100.000.

Σύμφωνα δε με την έρευνα που πραγματοποίησε η Kappa Research για λογαριασμό του KONTRA, το κανάλι είναι στην κορυφή των περιφερειακών καναλιών με μέση τηλεθέαση 6,1%. Ακολουθούν EXTRA 3 (5,1%), ET-3 (2,8%), Τηλεάστυ (1%), Channel 9 (0,9%), Kανάλι 10 (0,4%) και Μακεδονία TV (0,4%).

Το ΚΟΝΤRA μεταδίδεται και από ψηφιακά μπουκέτα DIGEA και εκπέμπει επίσης από τον Yμηττό 54 UHF, από την Πάρνηθα 35 UHF, από την Αίγινα 65 UHF και από το CONN-X TV. Απευθύνεται στο δυναμικό κοινό 35-55 και μπορεί κανείς να το διαπιστώσει εύκολα μέσα από το διάλογο που γίνεται καθημερινά από facebook και twitter. 

Στις εκπομπές που ξεχωρίζουν είναι: 

• Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Τέρενς Κουίκ, όπου κάθε βράδυ (21.00-22.30) ο καταξιωμένος δημοσιογράφος παρουσιάζει και συντονίζει την επικαιρότητα.

• «Επί του πιεστηρίου» (Δευτέρα έως Πέμπτη 22.30). Ο Γιώργος Κουβαράς παρουσιάζει την επικαιρότητα και ο Μάκης Κουρής σχολιάζει. Συμμετέχει ο διευθυντής της εταιρείας ALCO Κώστας Παναγόπουλος.

• «Αυριανές σελίδες» (κάθε Σάββατο 20.00-22.00), που παρουσιάζει ο Κώστας Μαρδάς. Ένα δίωρο μαγκαζίνο που θα ξεκινάει με τις εφημερίδες της Κυριακής αποκρυπτογραφώντας πρωτοσέλιδους τίτλους και περνάει γενεές δεκατέσσερις το λάιφ στάιλ και θα τελειώνει με το πρόσωπο της εβδομάδας στο οπισθόφυλλο «Αυτοπροσώπως». 

• Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα του ΚΟΝΤRA, εκτός από το ειδησεογραφικό του προφίλ, δίνει μεγάλη έμφαση και στο περιβάλλον με δύο εκπομπές: «Κontra περιβάλλον» με τη Νάντια Χαλαμανδάρη (Δευτέρα-Παρασκευή 18.50-19.00), «Οικοζήν» (καθημερινά 10.00-11.00 και 19.00- 20.00). 

• Επίσης, συνεχίζονται να προβάλλονται οι εκπομπές «Kontra live» με τη Σοφία και την Ευδοκία Μύτιλη, «Terra Incognita» με τον Γιάννη Μούτσο, «Άνθρωπος και σεξ» με τη Γεωργία Σιδέρη, «Η δική σας φωνή» με την Τάνια Ιακωβίδου, «Μακελειό» με τον Στέφανο Χίο, «Στην πόλη των παραισθήσεων» με τη Βίκυ Μιχαλονάκου, «Πες τα στον Μάρκο» με τον Δημήτρη Μάρκο, «Επανάσταση» με τον Θωμά Παπατόλη και «Τσεκ απ» με τον Ηλία Αλεξάκη. Επίσης αθλητική εκπομπή θα παρουσιάζει κάθε Παρασκευή ο Αντώνης Αντωνόπουλος. 

• Ακόμη, ο Τέρενς Κουίκ κάθε Κυριακή από τις 11.00 έως τις 12.00 θα παρουσιάζει την εκπομπή «Χρήστης και αυτοκίνητο».

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: