Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Άρχισαν για τα καλά τα όργανα στην κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

«Θα σηκωθούμε να φύγουμε όταν μιλήσει ο Παπανδρέου»
Άρχισαν για τα καλά τα όργανα στην κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αποδεικνύεται… μετρ των σταλινικών μεθόδων, καθώς αρνείται πεισματικά να δώσει τον λόγο στους βουλευτές του! Δεκατέσσερις εξ αυτών έχουν ζητήσει να μιλήσου, αλλά μέχρι στιγμής ο Έξαρχος τους «κόβει».

Πριν από λίγο, ο Κώστας Καρτάλης, έστειλε επιστολή στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Έξαρχο, διατυπώνοντας το αίτημασύγκλησης νέας συνεδρίασης, ώστε να δοθεί ηδυνατότητα στους βουλευτές να τοποθετηθούν για την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.
Η επιστολή του κ. Καρτάλη αναφέρει:
«Αγαπητέ Γραμματέα, Υποθέτω ότι αντικειμενικοί λόγοι θα είναι αυτοί που οδήγησαν στην απόφαση οι βουλευτές να μη λάβουν το λόγο στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Επειδή η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου αποτελεί μία μείζονος σημασίας εξέλιξη για τη χώρα και επειδή η εφαρμογή της διασταυρώνεται με σημαντικά πολιτικά, κοινοβουλευτικά, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, είναι κατά την άποψη μου απολύτως αναγκαία η σύγκληση, και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν, νέας συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Αυτονόητο είναι ότι στη νέα αυτή συνεδρίαση θα είναι δυνατή η τοποθέτηση των βουλευτών«.
Τραγική η κατάσταση…

Οι βουλευτές, μην μπορώντας να κρύψουν την δυσαρέσκειά τους, απειλούν ότι θα σηκωθούν να φύγουν την ώρα που θα μιλά ο πρωθυπουργός!
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: