Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Κάλεσμα Σαμαρά προς τους βουλευτές του "να υπερψηφίσουν το ξεμπλοκάρισμα της έκτης δόσης και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές σε 3 μήνες"



Κάλεσμα προς τους βουλευτές του κόμματός του "να υπερψηφίσουν το ξεμπλοκάρισμα της έκτης δόσης και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές σε 3 μήνες" απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς.
"Δε δίνουμε συγχωροχάρτι αλλά όταν η χώρα είναι ακυβέρνητη είναι δική μας ευθύνη να παρεμβαίνουμε και να ανοίγουμε νέους δρόμους" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ
Ξεκαθάρισε πως οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου, γιατί είναι απαραίτητη βαλβίδα ασφαλείας προκειμένου να αποτραπεί η κοινωνική έκρηξη και κατηγόρησε το Γιώργο Παπανδρέου ότι κατάφερε να κρέμονται από μία κλωστή η οικονομία και η κοινωνική συνοχή.
Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα τηρήσει ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να καταψηφίσει την κυβέρνηση Παπαδήμου ακόμη κι αν διαγραφεί.
"Δε θα παραδοθώ, δε θα γονατίσω, δεν μπορώ να δώσω τέτοια νομιμοποίηση" είπε στο Ρ9, τονίζοντας ότι ο Σαμαράς εκβιάστηκε.
Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα συγκροτηθεί μία πολιτική κίνηση από τις αντιμνημονιακές δυνάμεις.
Η 19η Φεβρουαρίου, έχει συμφωνηθεί, η κυβέρνηση είναι μεταβατική και με συγκεκριμένο έργο είπε στο radio9 ο Μανόλης Κεφαλογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: