Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Εφεδρεία, δημόσιο υπό διάλυση και περικοπές στις συντάξεις στο επίκεντρο του Τύπου σήμερα.




"ΤΡΩΝΕ τις συντάξεις" τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, αναφερόμενη στα εφιαλτικά στοιχεία από τον Γ. Κουτρουμάνη πως τα 8,1 δισ σε ομόλογα θα γίνουν 2,1 δισ μετά το κούρεμα.
"Η τρύπα των φόρων" είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που παρουσιάζει έρευνα για το πως χάνονται δισ. ευρώ για τα κρατικά ταμεία.
"ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ντροπής στις φοιτητικές εστίες" είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στις εξωπανεπιστημιακές μορφές που δρουν στις φοιτητικές εστίες.
Στην εφεδρεία και το αλαλούμ που επικρατεί αναφέρεται η εφημερίδα με κεντρικό τίτλο "ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ".
"ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ στο Δημόσιο φέρνει η εφεδρεία" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στις χιλιάδες οριζόντιες απολύσεις που παραλύουν το δημόσιο.
"ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ", τιτλοφορεί η εφημερίδα, τονίζοντας πως το δημόσιο είναι υπό διάλυση με τους εργαζομένους να μην έχουν ωράριο να έρχονται και να φεύγουν όποτε θέλουν.
"ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΩΝ για την λειτουργία της Δικαιοσύνης" γράφει η εφημερίδα τονίζοντας πως αρχίζουν δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις.
"ΕΝΟΙΚΙΟ το τέλος ακινήτων" είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, αναφερόμενη στο χαράτσι μέσω της ΔΕΗ.
"ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ θύμα της νευρικής ανορεξίας", τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα.
Ο  πρωινός τύπος
"Άρχισαν οι εκλογές στην Αίγυπτο" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας σήμερα.
"Ληστεύουν τα ταμεία, κόβουν τις συντάξεις" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις απώλειες των ταμείων και στο νέο ψαλίδι στις συντάξεις.
"Αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.
Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου εδώ.

ΠΗΓΗ news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: