Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Αποτάσσεται από τη Σχολή Ευελπίδων Εύελπις που τραγουδούσε τραγούδια της Χούντας στην επέτειο του ΠολυτεχνείουΑποτάσσεται από τη σχολή Ευελπίδων, με εντολή του υπουργού Άμυνας, Εύελπις που τραγούδησε χουντικά τραγούδια στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε εντολή στον αρχηγό του ΓΕΣ να αρχίσουν οι διαδικασίες απόταξης από τη σχολή Ευελπίδων, τετραετούς σπουδαστή, αρχηγού της τάξης, ο οποίος, σύμφωνα με αυριανό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, κατά τη διάρκεια αμέσως μετά τη γιορτή του Πολυτεχνείου, στο αμφιθέατρο της σχολής Ευελπίδων, μαζί με άλλους συνσπουδαστές του, τραγούδησαν παραποιημένο ένα τραγούδι της Χούντας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για χουντικά σταγονίδια της σχολής Ευελπίδων.
Μόλις έγινε γνωστό το δημοσίευμα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διέταξε έρευνα από την οποία διαπιστώθηκε ότι όντως συνέβη το περιστατικό.
Ωστόσο, δεν πρόκειται για το μόνο κρούσμα των τελευταίων μηνών.
Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε στην 28η Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, όπου ακούστηκαν τραγούδια που ήταν πέρα από αυτά που είθισται για την εθνική μας γιορτή. Τα τραγούδια αυτά τραγουδούσαν σπουδαστές ανάμεσα στους οποίους και της Σχολής Ευελπίδων.
Ανακοινώσεις αναμένονται και από το ΓΕΣ και από το γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

  • Οι σημαιοφόροι της Ευελπίδων στη παρέλαση της Θεσσαλονίκης  απαιτούσε να παρελάσει για τους Έλληνες πολίτες  σύμφωνα με το blog kostasxan
  • "Εκτελούμε εντολές" ομολόγησε ο στρατιωτικός υπεύθυνος του αγήματος της Ευελπίδων, ξεγυμνώνοντας την μικρότητα της πολιτικής ηγεσίας
  • Μαθήματα ήθους και χρέους προς την πατρίδα παρέδωσε η Σχολή Ευελπίδων στην Θεσσαλονίκη" Δεν υπάρχουν σχόλια: