Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η κατάληψη στα γραφεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας


Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η κατάληψη του κτηρίου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στη Γλυφάδα από μέλη της ΟΣΥΠΑ που αντιδρούν στην εφαρμογή του μέτρου της εφεδρείας. 


«Το μέτρο της εφεδρείας, όχι μόνο δεν εξοικονομεί χρήματα για το κράτος, αλλά στη περίπτωση της ΥΠΑ είναι η αιτία για το χάσιμο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ» υποστηρίζει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με την ΟΣΥΠΑ, η κατάληψη του κτηρίου «είναι το έσχατο μέτρο διαμαρτυρίας μας, για αποτελέσματα του καθεστώτος αυτού, που οδηγεί στη διάλυση των αερομεταφορών, το κλείσιμο τουλάχιστον 21 κρατικών αεροδρομίων και τη στέρηση από τη πολύπαθη οικονομία μας εκατομμυρίων ευρώ, όταν από την άλλη 'σφάζονται' μισθωτοί και συνταξιούχοι για πολύ λιγότερα».

Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας τονίζουν πως όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που ο αρμόδιος υπουργός Μ.Βορίδης «έχει δηλώσει εξαρχής στα ΜΜΕ ότι αναγνωρίζει το πραγματικό πρόβλημα που η εφεδρεία δημιουργεί στην ΥΠΑ, το ίδιο δε έχουν αναγνωρίσει και οι συναρμόδιοι υπουργοί Οικονομίας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης».


ΠΗΓΗ ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: