Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Σε ζωντανή σύνδεση: H ψήφος εμπιστοσύνης

thumb

Η "Επ" σε συνεργασία με το «To Ποντίκι» και  τοThePressProject.gr θα καλύψουν ζωντανά τη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης με μια πρωτοποριακή εφαρμογή που φέρνει κοντά σας real time όλες τις κρίσιμες εξελίξεις.

Τις επόμενες μέρες θα μπορείτε να παρακολουθείτε από εδώ ζωντανά τις ομιλίες των βουλευτών και πολιτικών αρχηγών σε σύνδεση με το κανάλι της Βουλής, να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις με συνεχόμενη ροή ειδήσεων και να δείτε ζωντανά την διαδικασία ψηφοφορίας το βράδυ της Παρασκευής.
Σήμερα, Τετάρτη, η διαδικασία στη Βουλή περιλαμβάνει τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών, ενώ αύριο, Πέμπτη, αναμένονται οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών.
Την Παρασκευή από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ βουλευτές, πολιτικοί, αναλυτές, δημοσκόποι και η dream team της σάτιρας σε ένα ραδιοφωνικό live θα σχολιάσουν τις εξελίξεις και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.


Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου μαζί με το «Πράσινο ΠΟΝΤΙΚΙ»

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Eκβιασμός made in USA» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς το δημοψήφισμα ασκεί ασφυκτική πίεση στην ευρωζώνη και ευνοεί την αμερικανική πολιτική για την Ευρώπη. Η «συνεννόηση» Λαμπρινίδη με τη Χίλαρι πριν από την εξαγγελία Παπανδρέου και η οργισμένη απάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί που απειλούν με επίσπευση της ελληνικής χρεοκοπίας αν δεν ψηφιστεί η συμφωνία και απαιτούν από τον Γιώργο να κάνει «κωλοτούμπα» για να αποφύγει το δημοψήφισμα (Σελ. 4, 6,7)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα ο ΓΑΠ, θεωρώντας ότι ήρθε η ώρα για ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών. Ζητώντας δημοψήφισμα κόντρα σχεδόν σε όλο το πολιτικό σύστημα, αλλά και σε μεγάλη μερίδα του ΠΑΣΟΚ, παίζει ένα χαρτί που μπορεί να τον οδηγήσει σε ταπεινωτική ήττα και έξοδο ή να τον αναγορεύσει αδιαμφισβήτητο ηγέτη, σύμφωνα με συνεργάτες του. (Σελ. 8-9)
ΝΔ: Ο Αντώνης Σαμαράς εν μέσω σύγχυσης και αμηχανίας κηρύσσει τον γαλάζιο ανένδοτο και επιχειρεί να εμφανιστεί ως θεματοφύλακας της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας για να εισπράξει πολιτικά κέρδη από την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ. (Σελ. 11)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Σε πόλεμο της κυβέρνησης με τους τραπεζίτες εξελίσσεται η συμφωνία της 26ηςΟκτωβρίου και η νέα δανειακή σύμβαση η οποία θα τεθεί υπό την κρίση του ελληνικού λαού με το δημοψήφισμα. (Σελ. 16,17,18)
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ: Ταφόπλακα πτώχευσης για την Ελλάδα η συμφωνία της 26ηςΟκτωβρίου. (Σελ. 54-55)
ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»: Αποκαλυπτική έκθεση της οργάνωσης Corporate Europe Observatory(CEO) – Παρατηρητήριο της Ευρώπης των Πολυεθνικών – για τις ομάδες συμφερόντων που επί της ουσίας υπαγορεύουν την ευρωπαϊκή πολιτική και τις  15 εταιρείες που κυβερνούν την Ευρώπη. Στην έκθεση αποκαλύπτονται ονομαστικά οι εταιρείες που κρύβονται πίσω από το οικονομικό λόμπι.
Ακόμη στο «Πράσινο ΠΟΝΤΙΚΙ»Η ελληνογερμανική εκστρατεία των Πράσινων για την πανευρωπαϊκή φορολόγηση των μεγάλων περιουσιών, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το Βουνό των Λωτοφάγων στην «καρδιά» της Αθήνας και η «πράσινη» κατάληψη της Wall Street.
ΜΑΖΙ με το «Π» επίσης και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης, οτιμώμενος σκηνοθέτης του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης καυτηριάζει το «σούσι πάρτι» της κοινωνίας στις περασμένες δεκαετίες και την ελληνική οικογένεια που «πνίγει» τα παιδιά της.Ακόμη:Η ανάγκη για θεατρικές σκηνές, ο «Κόκκινος βράχος» από την Ρούλα Πατεράκη στο Εθνικό θέατρο, συνέντευξη του Διονύση Σιμόπουλου και ο «Παπουτσωμένος Γάτος» σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στη Λυρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: