Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου

thumb

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Οι επιτελάρχες της καταστροφής», οι οποίοι, αντί να πάνε σπίτι τους, διεκδικούν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Οι πρωτοκλασάτοι Βενιζέλος, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης και Διαμαντοπούλου, αφού μαζί με τον Γιώργο και χωρίς πολλές αντιρρήσεις, ψήφισαν και εφάρμοσαν τα μνημόνια της χρεωκοπίας, διαγκωνίζονται τώρα μεταξύ τους αλλά και με τον Γιώργο Παπανδρέου για την ηγεσία του κόμματος, εμποδίζοντας την ανάδειξη μιας νέας γενιάς του πολιτικού κόσμου. Την ίδια στιγμή οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει το «Ποντίκι» αφήνουν πίσω τους δελφίνους και ψάχνουν τον… « Άλλον» για αρχηγό.  

ΕΡΕΥΝΑ PULSE RC: Δημοσκοπική ανατροπή στην κούρσα του ΠΑΣΟΚ για ηγεσία, με πολλές εκπλήξεις. Οι μισοί ψηφοφόροι του χαρακτηρίζουν το κόμμα είτε κεντροδεξιό, είτε νεοφιλελεύθερο,  αποδοκιμάζουν εμμέσως τους διάφορους δελφίνους, θεωρεί ότι ο Γιώργος και οι υπουργοί του έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για ότι συνέβη την τελευταία διετία και βλέπουν διάσπαση. Με 7 μονάδες μπροστά η ΝΔ. (Σελ. 20, 45)
ΕΥΡΩΖΩΝΗ: Υπερκυβέρνηση της τρόικας με ελληνική βιτρίνα. Ρεπορτάζ για το πώς οι τροϊκανοί μεθοδεύουν να διαχειριστούν τις ελληνικές πολιτικές μαριονέτες. (Σελ. 4,5)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η φτώχεια  έφτασε στη διπλανή μας πόρτα. Το πρώτο μέρος του ρεπορτάζ του «Π» για τους νεόπτωχους και νεοάστεγους, οι οποίοι κινούνται ανάμεσα μας κι είναι κάποιοι από εμάς.  (Σελ. 8,9)
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art».  Ο Αλκίνoos Ιωαννίδης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση αναπολεί τα πέτρινα χρόνια μετά την απόβαση στην Κύπρο, μιλάει περί πατρίδας, προδοσίας, καλλιτεχνικής δημιουργίας εν καιρώ κρίσης και της ανάγκης μιας μεγάλης μερίδας του κόσμου να στραφεί πλέον σε πιο ανθρώπινα πράγματα και λιγότερο ευτελή. Ακόμη: Τί είδαμε στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, η έκθεση «Άγονη Γραμμή» του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, ο Άρης Σερβετάλης στην παράστση «Ο Ιβάν και τα Σκυλιά» και γιατί δεν έγινε γκάνγκστερ ή ιερέας ο Μάρτιν Σκορτσέζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: