Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον«Καλό Σαμαρείτη»



Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών «Καλός Σαμαρείτης» σας καλεί στο Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει από τις 16 μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου με μεγάλη ποικιλία ειδών (χριστουγεννιάτικες κατασκευές, φυτά και είδη ζαχαροπλαστικής).
Στις 16 Δεκέμβρη το bazaar θα φιλοξενηθεί στο Νοσοκομείο Σωτηρία από τις 10:00π.μ. έως τις 2:30μ.μ.. Στις 18 Δεκέμβρη στο Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραυμόνδου Ντάνκαν στο Βύρωνα (Χρυσαφής 34 & Δικαιάρχου) από τις 5:00 – 9:00 μ.μ.. Στις 23 Δεκέμβρη στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης στην Αργυρούπολη από τις 11:00 π.μ. έως τις 9:00μ.μ.
Παράλληλα από τις 12 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου από τις 5.30 μ.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ., στο κέντρο του «Καλού Σαμαρείτη» θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκουν Χριστουγεννιάτικες κάρτες* με πρωτότυπες κατασκευές που δημιούργησαν τα παιδιά του Κέντρου με πολύ αγάπη. Ένα πολύ όμορφο δωράκι για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας!
Κάθε μορφή υποστήριξης δεν είναι απλά ευπρόσδεκτη, αλλά πραγματικά πολύτιμη, ιδίως στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε ΟΛΟΙ μας και θα χαρίσει ζεστασιά στις καρδιές των παιδιών τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων!
*Η κάθε κάρτα κοστίζει 0,60 € & η τιμή της εξάδας (με 6 διαφορετικά σχέδια) είναι 3,50 €.   Σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας η τιμή προσαρμόζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: