Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τα ζώδια της εβδομάδας από την αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου



ΚΡΙΟΣ
δραστήριοι, μαχητικοί και με θάρρος. Έχουν θετικότητα και έντονη την ανάγκη απασχόλησης με τη σταδιοδρομία και τη δουλειά τους. Αρκετά ερωτικοί έως παθιασμένοι εμφανίζονται τις ημέρες αυτές. Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός να διευθετήσετε τυχόν εκκρεμότητες

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα νέο πρόσωπο ενδεχομένως να έρθει στη ζωή σας, για εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, ενώ εσείς του τρίτου διανύεται μια εβδομάδα σταθερότητας. Σε γενικές γραμμές η περίοδος αυτή είναι καλή.
ΔΙΔΥΜΟΙ
μπορεί να δουλεύετε ασταμάτητα όμως χρειάζεστε και μια περίοδο ξεκούρασης, χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα. Τα επαγγελματικά σας βελτιώνονται και υπάρχει πιθανότητα προαγωγής ή εξέλιξης στη δουλειά σας
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ώρα η καλή! Για τους δεσμευμένους Ζυγούς ήρθε η ώρα. Κάνετε το μεγάλο βήμα και αποφασίζετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Η υγεία σας είναι πολύ καλή αλλά αποφύγετε το αλκοόλ και περιορίστε το κάπνισμα

ΛΕΩΝ
Στον αισθηματικό τομέα, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Οι γυναίκες σπάνια μπορούν να αγαπήσουν και να αφιερωθούν πολύ και σπάνια είναι θερμές, γεγονός που αναστέλλει τη σεξουαλική τους ζωή

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιτέλους τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται. Απεχθάνεστε την τεμπελιά, την ανευθυνότητα και την αργοπορία. Οι συναντήσεις που μπορεί να έχετε με άτομα από το παρελθόν σας ξαναφέρνουν κοντά σε αυτούς, αλλά και όσοι έχετε δεσμό και είχατε απομακρυνθεί τώρα τα πράγματα βελτιώνονται.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε να δώσετε και να λάβετε αγάπη. Η υγεία σας είναι πάρα πολύ καλή, χωρίς σοβαρά προβλήματα. Προοπτικές για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι εμφανίζονται τώρα, τις οποίες μάλλον δεν πρέπει να χάσετε και να σας περάσουν απαρατήρητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διατροφή σας πρέπει να εμπλουτιστεί με πρωτεΐνες και φρούτα, τα οποία τα έχετε διαγράψει από το καθημερινό σας φαγητό. Οι γυναίκες είναι από τις πιο μυστηριώδεις ερωμένες χάρη στα ηφαιστειώδη ένστικτά τους και το πάθος τους, ενώ οι άντρες θέλουν τρυφερότητα και αγάπη και ξέρει να τα απολαμβάνει όταν του παρέχονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ξεκινά η περίοδος που θα αρχίσουν σιγά - σιγά να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν όλον αυτό τον καιρό και τους είχαν αποσυντονίσει. Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας. Τα επαγγελματικά σας παραμένουν σταθερά για λίγο καιρό ακόμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ροσοχή χρειάζεται και το νευρικό σας σύστημα γιατί έχετε πολλά νεύρα, τα οποία πρέπει να μάθετε να ελέγχετε. Αισθάνεστε πάντα νέοι και φέρεστε σαν νέοι. Η γυναίκα του ζωδίου ξέρει να είναι γοητευτική, σαγηνευτική και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και λογική. Ο άντρας είναι ρομαντικός αλλά με ψύχραιμο προσχεδιασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες οι οποίες με κατάλληλο χειρισμό θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες. Για εσάς τους Διδύμους είναι εβδομάδα αλλαγών με προτάσεις που μπορεί να έρχονται από πλευρές που δεν περιμένατε.
ΙΧΘΕΙΣ
Προσοχή χρειάζεται και το νευρικό σας σύστημα γιατί έχετε πολλά νεύρα, τα οποία πρέπει να μάθετε να ελέγχετε. Αισθάνεστε πάντα νέοι και φέρεστε σαν νέοι. Η γυναίκα του ζωδίου ξέρει να είναι γοητευτική, σαγηνευτική και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και λογική. Ο άντρας είναι ρομαντικός αλλά με ψύχραιμο προσχεδιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: