Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Από τη συνάντηση του Δημάρχου με τους πολίτες στον Καρέα

Στη γειτονιά του Αγίου Αρτεμίου συνεχίζεται σήμερα ο δημόσιος διάλογος
Την Κυριακή το νέο ραντεβού Δημάρχου – πολιτών με θέμα την Κοινωνική Αλληλεγγύη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά έχουν σήμερα στο Κέντρο Χορού Ντάνκαν (Χρυσάφης 34 & Δικαιάρχου),  στις 7 το απόγευμα, οι κάτοικοι της γειτονιάς του Αγίου Αρτεμίου προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε τοπικό επίπεδο. Πρόκειται για την 4η κατά σειρά δημόσια συνάντηση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Βύρωνας Πόλη Ενεργών Πολιτών».
Χθες ο Δήμαρχος της πόλης συζήτησε με τους κατοίκους της γειτονιάς της Νέας Ελβετίας. Οι πολίτες που έδωσαν το «παρών» στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την καθαριότητα, την πρόοδο των έργων για το νέο βιοκλιματικό Κλειστό Κολυμβητήριο της πόλης, αλλά και τις δράσεις του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού, καθώς και σε θέματα παιδείας, όπως οι Παιδικοί Σταθμοί και η λειτουργία των σχολείων. 
Ο Δήμαρχος Βύρωνα άκουσε τους πολίτες και απάντησε διεξοδικά στα ερωτήματα που του τέθηκαν. Μάλιστα ενημερώσει τους κατοίκους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, όπως και όλοι ανεξαιρέτως οι ΟΤΑ της χώρας, τόσο από τη δύσκολη εθνική οικονομική συγκυρία όσο και από τον τρόπο που εφαρμόζεται ο «Καλλικράτης».
Ο δημόσιος διάλογος συνεχίζεται με τη θεματική ενότητα «Κοινωνική Αλληλεγγύη» την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Νέας Ελβετίας 34).


Δεν υπάρχουν σχόλια: