Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Βαρυποινίτης κρατά όμηρο σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Κορυδαλλού


Με την απειλή όπλου, το οποίο -άγνωστο πώς- βρέθηκε στα χέρια του, ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός κρατά όμηρο έναν σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Κορυδαλλού. Στον ίδιο χώρο μαζί του βρίσκονται κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς», αλλά και επισκέπτες-συγγενείς κρατουμένων, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί εντός των φυλακών. Σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις για να λήξει η ομηρεία. 

Ο Βλαστός ζήτησε να είναι παρών στις διαπραγματεύσεις και ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος έφτασε στο χώρο των φυλακών λίγο μετά τις 8 το βράδυ.



Οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» συντάσσουν πλαίσιο διεκδικήσεων για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές.

Ο Π. Βλαστός, κατηγορούμενος για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου, δικάζεται αυτήν την περίοδο για την υπόθεση και ο εισαγγελέας έχει προτείνει την ποινή των ισοβίων για τη συμμετοχή του στην απαγωγή, αλλά και σε μία δολοφονία που εκδικάζεται στην ίδια δίκη.


Mιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 ένας εκ των «πρωταγωνιστών» της υπόθεσης, ο Μιχάλης Νικολόπουλος, ανέφερε ότι το όπλο που έχουν στα χέρια τους δεν πέρασε μέσω συγγενή κρατουμένου αλλά το βρήκαν μέσα στις φυλακές, όπως βρίσκουν αν θέλουν και κινητά τηλέφωνα. 


Στην περιοχή των φυλακών έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
ΠΗΓΗ ΔΟΛ, τα βίντεο από real.gr 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

pobggngdkfcxhkfxzhygubmxvxf, Amazon Coupons, cpbrpkzbx, [url=http://acsystem-sn.com/]Amazon Discount[/url], mYGmzsorb, http://acsystem-sn.com/ Amazon Discount Coupons, ziHroazfr, Amazon Gift Card, qxMfrLhCL, [url=http://mon-boucher.com/]Amazon Discounts[/url], IhGXKptUd, http://mon-boucher.com/ Amazon Deals, CSgzRxNaF, Amazon Coupon, hrKzaOAPS, [url=http://bloggertheme.net/]Amazon Discount Code[/url], PUGlBrcNm, http://bloggertheme.net/ Amazon Discount Codes, viRuswwyl, Amazon Gifts, yLXVqinln, [url=http://web-search-force.com/]Amazon Christmas Ideas[/url], QHPBJQLJw, http://web-search-force.com/ Amazon Cheap Deals,FySjqhhJE, Pregnancy Symptoms, OaBhcucSI, [url=http://pregnancysymptomssigns.net/]Pregnany Week by Week[/url], CrreztNrt, http://pregnancysymptomssigns.net/ Pregnancy Calculator, CeIAyjZXc.