Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για τους εμπρησμούς σε γραφεία πολιτικών


Η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή», που έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν με εμπρηστικές ενέργειες, ανέλαβε την ευθύνη με επιστολή, που ανάρτησε σε ιστοσελίδα, για τις επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς, σε γραφεία πολιτικών. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις επιθέσεις στα γραφεία της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, στις 14 Νοεμβρίου 2011 στην οδό Σόλωνος 46, του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στις 13 Δεκεμβρίου 2011 στην οδό Ακαδημίας 28 και στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βάσως Παπανδρέου την ίδια μέρα και ώρα στον από πάνω όροφο του ίδιου κτιρίου.
Η επιστολή, αρχίζει με μία ρήση-πρόσκληση του Β. Ουγκώ προς τον λαό, ενώ γίνεται αναφορά στην κατάσταση στην Ελλάδα, στην τρόικα κια γενικότερα στην οικονομική κρίση επιρρίπτοντας ευθύνη στον πολιτικό κόσμο και τα ΜΜΕ.
Ενδιαφέρον έχει η αναφορά στη Βάσω Παπανδρέου -η οποία γίνεται στόχος νέων απειλών στο τέλος της επιστολής- σύμφωνα με την οποία η αστυνομία απέκρυψε την τοποθέτηση δεύτερης εμπρηστικής βόμβας στο γραφείο της (πρώτη ήταν τον περασμένο Απρίλιο).
ΠΗΓΗ ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: