Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Προσφορά αγάπης από τη δημοτική παράταξη «Αγώνας για το Μέλλον»



Η δημοτική παράταξη «Αγώνας για το Μέλλον» και ο επικεφαλής της κ. Γιάννης Κωνσταντάτος είχαν προεκλογικά δεσμευτεί μεταξύ άλλων και για την οικονομική ενίσχυση των γευμάτων αγάπης που προσφέρουν οι Ι.Ν.  Αγία Βαρβάρας και Μεταμόρφωσης, σε εκατοντάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη βοήθειας και κυρίως τροφής.
Η παράταξη με πρωτοβουλία του επικεφαλή της κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίηση του προαναφερθέντος κοινωνικού στόχου. Εξασφαλίζοντας την ευγενική χορηγία ιδιωτικής εταιρείας και με τις εισφορές των μελών της, προμηθεύτηκε μία ικανή ποσότητα κρέατος (250 κιλά) που παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας, 19-12-2011, στους πρεσβύτερους των δύο ως άνω εκκλησιών του δήμου για να καλύψουν τις ανάγκες των συσσιτίων τους για τις επόμενες εβδομάδες.
Συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης κα Βασιλεία Φουσκίδου και κ. Γιώργο Αράπογλου, καθώς και από τα μέλη της Γραμματείας της Κλαίρη Κατσαλίφη, Γ. Κοκκίνη. Γ. Καλιντέρη, Φ. Μάνταλο, Γεωργ. Ζαχάρη, Αργ. Κεσεδοπούλου και Ν. Σωτηρίου, ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος παραδίδοντας την προσφορά στους δύο ιερείς δήλωσε τα εξής:
«Ως παράταξη θα υιοθετήσουμε και θα στηρίξουμε όσο μπορούμε τη δράση των Εκκλησιών μας, οι οποίες – συνεπικουρούμενες από ένθερμους εθελοντές – ανακουφίζουν καθημερινά εκατοντάδες συνανθρώπους μας παρέχοντάς τους ζεστά γεύματα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, αρχής γινομένης από σήμερα, είτε εξασφαλίζοντας χορηγίες ιδιωτών, είτε με τις  συνεισφορές των μελών της παράταξής μας, θα συγκεντρώνουμε τρόφιμα κ.α.. Για εμάς η αλληλεγγύη είναι μια έννοια υψηλή που πρέπει να επικεντρώνεται στους ανθρώπους εκείνους που χρόνια τώρα κάνουν το ανιδιοτελές καθήκον τους απέναντι στους άπορους συμπολίτες μας. Δεν υπάρχουν καλύτερα παραδείγματα απ’ αυτά του πατέρα Θεόδωρου στην Αγία Βαρβάρα και του πατέρα Στέφανου στην Μεταμόρφωση που μαζί με τους εθελοντές τους χρόνια τώρα επιτελούν σιωπηλά και ανιδιοτελώς ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο άξιο της υποστήριξης όλων. Εμείς λοιπόν τις προμήθειες που θα εξασφαλίζουμε θα τις παραδίδουμε εφεξής σε αυτούς τους Ιερείς που γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους πως να τις διαχειρίζονται».
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της παράταξης  η ευγενική χορηγία εξασφαλίστηκε από  ιδιωτική εταιρεία και με τη βοήθεια του διευθύνοντος συμβούλου της κ Χρ. Πρωτοπαπά – τον οποίον και δημόσια ευχαριστεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: