Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Σήμερα σύνταξη και δώρο σε συνταξιούχους του ΙΚΑΣήμερα καταβάλλεται στους συνταξιούχους του ΙΚΑ η σύνταξη Ιανουαρίου μαζί με το δώρο Χριστουγέννων, ενώ οι συντάξεις των άλλων Ταμείων θα καταβληθούν στην ημερομηνία που προβλέπεται από τον κανονισμό τους.
Την ερχόμενη Τετάρτη ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει το δώρο των Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους, ενώ θα προπληρωθούν και τα επιδόματα ανεργίας μέχρι την 1/1/2012.

Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβληθεί το επίδομα Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.
Ο Ειδικός Γραμματέας του Σ.ΕΠ.Ε. κ. Χάλαρης Μιχάλης, όπως αναφέρεται και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. οικ. 2266/17.12.2010 εγκύκλιό του, η οποία είναι σε ισχύ, καλεί τους Επιθεωρητές Εργασίας, σε περίπτωση μη καταβολής του επιδόματος εορτών, μέσα στην τασσόμενη εκ του νόμου προθεσμία, να επεμβαίνουν άμεσα για την άσκηση της διαδικασίας του αυτοφώρου και την επιβολή των σχετικών κυρώσεων.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Δώρο Χριστουγέννων είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και η καθυστέρηση καταβολής του επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: