Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Γιάννης Παρασκευάς προς Καρχιμάκη: ''Είναι ιστορική και βαριά η ευθύνη σου"

Γιάννης Παρασκευάς προς Καρχιμάκη: \'\'Είναι ιστορική και βαριά η ευθύνη σου\
Για τους διεκδικητές του "θρόνου" στο ΠΑΣΟΚ: ''Οσφυοκάμπτες και πήλινοι Ηρακλείς της εκάστοτε εξουσίας''


Προς 
                    Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ.
                    Κ. Καρχιμάκη Μιχάλη - Αθήνα 




Φίλε Μιχάλη
Και η πλέον δημιουργική φαντασία δε θα μπορούσε πλάσει το σενάριο διάλυσης, απαξίωσης και ευτελισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που ζούμε σήμερα.
Κατά τη ρήση του Γεώργιου Παπανδρέου του Πρεσβύτερου έχουμε καταντήσει «η χλεύη πάντων και όχι μόνο των ηττημένων». 
Χωρίς αιδώ και χωρίς αναλογισμό των ευθυνών που βαραίνουν αυτούς που διαχειρίστηκαν τις τύχες του τόπου και του κινήματος, γινόμαστε θεατές της πιο παράλογης και παράφωνης παράστασης.
Υποψήφιοι Αρχηγοί και Αρχηγίσκοι «κορυβαντιούν ως κύμβαλα αλαλάζοντα» και προβάλλουν την ασημαντότητα τους ως φερέγγυο σωτηρίας της πατρίδας. 
Χωρίς συναίσθηση ευθύνης προκαλούν το κοινό αίσθημα έχοντας την αίσθηση ότι απευθύνονται σε «χαχόλους πολίτες κατώτατης στάθμης». 
Όλοι αυτοί που περιφέρουν το σαρκίο τους και την κενότητα των ιδεών τους λησμόνησαν ότι τόσα χρόνια ήταν συμμέτοχοι, κύριοι εκφραστές και υλοποιητές πολιτικών και αποφάσεων που μας οδήγησαν μέχρι εδώ.
Οσφυοκάμπτες και πήλινοι Ηρακλείς της εκάστοτε εξουσίας παρέμεναν άφωνοι-άβουλοι- μικροί και πειθήνιοι χειροκροτητές του εκάστοτε Αρχηγού εμφανίζονται σήμερα διαφωνούντες και εγγυητές μιας άλλης πορείας.
Αρχής γενομένης από τον Πρόεδρο μας στον οποίο θα πρέπει να εκφράσουμε τις πιο βαθιές μας και ειλικρινείς ευχαριστίες, γιατί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε τόσα πολλά.
-    Διέλυσε το κίνημα στο όνομα της δικής του προσωπικής ανασφάλειας και της κεκτημένης Πριγκιπικής νοοτροπίας.
-    Ευτέλισε θεσμούς, αξιώματα, λειτουργίες, πρόσωπα για την προστασία της δικής του ανικανότητας συντονισμού, διοίκησης και καθοδήγησης.
-    Οδήγησε τη χώρα στην πραγματική χρεοκοπία από λόγους αδυναμίας ανάλυσης των δεδομένων, κακών υπολογισμών και υποβόσκουσας ιδιοτέλειας για την προσωπική πολιτική του επιβίωση.
-    Αδιάφορος για το μέλλον του τόπου συνεχίζει την ίδια ατελέσφορη λογική και πρακτική περιοδεύοντας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα για τη διατήρηση των Διεθνών προσωπικών του σχέσεων.
-     Επιμένει στις ατελέσφορες επιλογές του απλώς να προεδρεύει σε ανούσιες πολυπληθείς συναντήσεις άτυπων οργάνων ή χειροκροτητών. 


-    Απαξίωσε και συνεχίζει να το πράττει όλα τα θεσμικά όργανα του κινήματος με ειλημμένη απόφαση να το οδηγήσει στην πλήρη διάλυση και αδυναμία ανάταξης.
-    Έδωσε το δικαίωμα λόγω της απουσίας συνεκτικής δομής του κινήματος, δημοκρατικής λειτουργίας και σεβασμού μελών και οργάνων, στον κάθε πικραμένο να ονειρεύεται τον εαυτό του Πρόεδρο του κινήματος.

Φίλε Μιχάλη

Είναι ιστορική και βαριά η ευθύνη σου. Δεν είσαι διορισμένος Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, είσαι ο δεύτερος «τη τοίξει» στο κίνημα και έχεις χρέος και ευθύνη να σταθείς και να γίνεις ανάχωμα για την προστασία του κινήματος και κατ΄ έκταση της χώρας.
Κατά παράβαση του καταστατικού (το έχουμε κάνει κουρελόχαρτο) δεν το θέλει και δεν το μπορεί.
Ξέχασε, γιατί δε θέλει να θυμάται τίποτα από τον Πατέρα του, ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. 
-    Δεν κληρονομείται 
-    Δεν χαρίζεται 
-    Δεν μοιράζεται 

Καλές Γιορτές και Καλό Κουράγιο 

            Ρόδος 22/12/2011

            Με Εκτίμηση 

            Παρασκευάς Γιάννης
            Π. Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ
            Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ
από grafida.net
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: