Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Π.Α.Υ

Ο  αντιδήμαρχος Βύρωνα Μίλτος Μπαντής, ο Σταύρος Σαλαγιάννης, επικεφαλής και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας του Δήμου Βύρωνα, υποδέχονται τους Ρώσους αξιωματούχους στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Βύρωνα, ο Δήμος Βύρωνα και ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) υποδέχτηκαν ανώτατους αξιωματούχους από το Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών (EMERCOM) της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για ενημέρωση και συνεργασία σε θέματα εθελοντισμού.


Η επίσκεψη ξεκίνησε, σήμερα, στα γραφεία του ΣΠΑΥ, στον Βύρωνα, με παρουσίαση από τον διευθυντή Προγραμμάτων του Συνδέσμου Βασίλη Νομικό, των δραστηριοτήτων του ΣΠΑΥ, θεμάτων εθελοντισμού και κοινοτικών προγραμμάτων. Ειδικότερα, ο κ. Νομικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμμετοχή του ΣΠΑΥ στο πρόγραμμα LIFE–AMIBIO (Αυτόματη Παρακολούθηση & Καταγραφή της Βιοποικιλότητας με χρήση ακουστικών μέσων) που προβλέπει την έρευνα για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στον Υμηττό. Στους ξένους επισήμους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα.
Η επίσκεψη της αποστολής της Ρωσικής Ομοσπονδίας  συνεχίστηκε με ξενάγηση στα πυροφυλάκεια των Εθελοντικών Ομάδων Ηλιούπολης, Γλυφάδας και Βάρης.
Η αποστολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τον διευθυντή Προγραμμάτων του ΣΠΑΥ Βασίλη Νομικό και τον επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας του Δήμου Βύρωνα, Σταύρο Σαλαγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: