Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΚΚΙ: Πλήρη αποτυχία στους στόχους του 2011 από την Ελληνική και Διεθνή Τρόικα


Οι απανωτές επιβεβαιώσεις αυτών που υποστήριζαν και υποστηρίζουν ότι το Μνημόνιο, δεν αποτελεί την πρέπουσα και αποτελεσματική «συνταγή» για τη μείωση του Ελλείμματος, του Χρέους και της Ύφεσης, φαίνεται να μην προβληματίζουν ούτε στο ελάχιστο την εσωτερική Τρόικα (ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑΟΣ) που «παράνομα» βρίσκεται στη κυβέρνηση και διαχειρίζεται τις τύχες Λαού και Χώρας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του
economist και τα επίσημα στοιχεία, το έλλειμμα για το 2011 ξεπερνάει το 10% και τα έσοδα υπολείπονται κατά 4δις αυτών του 2010, αφού στα δημόσια ταμεία μπήκαν μόνο 50δις.

Μετά από αυτά, εύλογα αναρωτιέται ο Έλληνας εργαζόμενος και φορολογούμενος πώς είναι δυνατόν μετά από τόσες θυσίες, τόσες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, μετά από την αποδόμηση του Κοινωνικού Κράτους, μετά από τη στάση πληρωμών του Δημοσίου στους ιδιώτες, μετά την απελπιστική  συρρίκνωση κάθε εισοδήματος με την αυταρχική και χωρίς ίχνος δημοκρατικότητας επιβολή εφαρμοστικών νόμων και προεδρικών διατάξεων, εισπρακτικού χαρακτήρα από τη Κυβέρνηση , τελικά να μην σημειώνεται σε κανένα δείκτη θετικό πρόσημο. Πουθενά δεν βελτιώνεται η κατάσταση, αντιθέτως βυθιζόμαστε ακόμη περισσότερο στην ύφεση, με τις προβλέψεις για το 2012 να θέλουν την ύφεση στην Ελλάδα στο 7%, δεύτερη παγκοσμίως με πρώτο το Σουδάν όπου προβλέπεται 9%.
Ας κατανοήσουν επιτέλους το απλούστερο, ότι μεγαλύτερο κακό επιφέρει στη Χώρα αυτός που ενώ είναι σε λάθος δρόμο, έχει την εντύπωση ότι κάνει το σωστό.
Ας κατανοήσουν , επί τέλους, ότι δεν πάει άλλο. Ως εδώ και μη παρέκει.
Δεν μπορούν, να παραιτηθούν.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα κληθεί η κυβέρνηση και όσοι την υποστηρίζουν να αντιμετωπίσουν τη λαϊκή καταγγελία της μειοδοσίας και ότι αυτό συνεπάγεται, μιας και γνωρίζουν και για την κατάσταση που βρίσκεται ο Λαός, και για το αποτέλεσμα της πολιτικής που θέλουν να συνεχίσουν.
Η καλύτερη απάντηση σε όλα και για όλα είναι οι εκλογές ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
Ο κυρίαρχος Λαός με τη Σοφία που τον διακρίνει θα δώσει τη λύση.
Την ειρηνική, τη Δημοκρατική, την Ελληνική λύση σε όλα.  
                                                                                     Γραφείο Τύπου ΔΗΚΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: