Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Bon pour L'Orient, του Χάρρυ Κλυνν


Οι φυλλάδες που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους κατασυκοφαντώντας τους πάντες και τα απάντα προκειμένου να φέρουν στην εξουσία τον καρεκλοκολλημένο ΓΑΠ, το γύρισαν στο καλαματιανό!

Γλύφτης που εκλιπαρούσε για την υποστήριξη του Ψυχάρη κατά τον ΔΟΛ, αυτοπαραμυθιαμένος ηγέτης διεθνούς ακτινοβολίας κατά το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!
Βάλλανε το πολιτικό πτώμα στη μέση, από τη μια οι ραγιάδες υπουργοί και βουλευτές του κόμματός του που τον έχουν στην κυριολεξία για κλάσιμο και από την άλλη να τον έχουν στη ροχάλα και στο ξεβράκωμα αυτοί που μέχρι χθες τον θεοποιούσαν!
Θεοποιούσαν το κάθαρμα που παραχώρησε πλήρες το δικαίωμα στον εκ Κοζάνης βαψομαλιά Παπακωνσταντίνου, χωρίς καμιά εξουσιοδότηση από τη Βουλή των Ελλήνων και με τη δική του μόνο υπογραφή, να ξεπουλήσει την Ελλάδα!!!
Ακούστε κύριοι φυλλαδοεκδότες, καλό του κάνετε του νεραϊδοχτυπημένου με τη «λασπίτσα» που του πετάτε. Η κριτική σας κινείται στα πλαίσια του συνοικιακού κουτσομπολιού. Εδώ ρε άσχετοι, που παριστάνετε τους γκραν δημοσιογράφους, μιλάμε για ένα απόβρασμα που με σχέδιο και συνεργούς ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, κατέστρεψε την Ελλάδα… Τι γλύφτης και αρχικηπουρός και τρίχες κατσαρές… ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ κι αυτός και τα κομματικά του τσιράκια.
Και αν θέλετε να λέγεστε ακριβοδίκαιοι εκδότες και δημοσιογράφοι, την άμεση σύλληψή του έπρεπε να ζητήσετε και τη προσαγωγή του στη Ελληνική δικαιοσύνη. Να πληρώσει το πολιτικό εξάμβλωμα για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού. Όλα τα’ άλλα είναι Bon pour L'Orient


Εικόνα προφίλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: