Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ





Σε ανασκόπηση της κυβερνητικής διετίας του ΠΑΣΟΚ προέβη ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την εισήγησή του στην -εν εξελίξει- συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου φέρεται να ανέφερε ότι το Πολιτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει και πάλι στην αρχή του νέου έτους, χωρίς πάντως να προσδιορίζεται η σύνθεσή του, δηλαδή εάν θα συμμετάσχουν και άλλα στελέχη, όπως και το αντικείμενο της συνεδρίασης. Πέραν των μελών του κομματικού οργάνου στη σημερινή συνεδρίαση μετέχουν και οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ υπουργοί της κυβέρνησης, καθώς και άλλα στελέχη του Κινήματος.

Όπως ανέφεραν νωρίτερα στελέχη της Ιπποκράτους, ο κ. Παπανδρέου «είναι έτοιμος να μιλήσει». Πρόσθεσαν, μάλιστα, ότι «αντί να μαθαίνουμε από τις τηλεοράσεις τι γίνεται ή τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ, ας μιλήσουμε κι εμείς».
Μεταξύ των συμμετεχόντων στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκαν, κατά σειρά προσέλευσης, οι Βασίλης Έξαρχος, Νίκος Σηφουνάκης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Πάνος Μπεγλίτης, Πέτρος Ευθυμίου, Μαριλένα Κοππά, Φίλιππος Σαχινίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Μανώλης Μπετενιώτης, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Γιάννης Μαγκριώτης, Χρήστος Παπουτσής, Θεόδωρος Πάγκαλος, Κώστας Πανταζής, Φώφη Γεννηματά, Χάρης Καστανίδης, Φίλιππος Πετσάλνικος, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Ρέππας, Ανδρέας Λοβέρδος, Απόστολος Κακλαμάνης, Παντελής Οικονόμου, Γιώργος Κουτρουμάνης, Έφη Χαλάτση, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, Συλβάνα Ράπτη, Σωκράτης Ξυνίδης, Πάρης Κουκουλόπουλος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Νίκος Σαλαγιάννης, Τόνια Αντωνίου, Κώστας Σκανδαλίδης, Κώστας Ασκούνης και Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΠΗΓΗ ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: