Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Μεγαλώνει το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης


Μεγαλώνει το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης στο Δήμο μας, με το σύλλογο υποστήριξης ΑμεΑ «Συμπράττω» να συνεχίζει την κοινωνική του προσφορά. Το διήμερο 1 και 2 Δεκεμβρίου στο «Μ. Θεοδωράκης» διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία bazaar, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση συνδημοτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα κοινωνικού αποκλεισμού.





Συγκινητική η προσφορά των τριών ΚΑΠΗ της Αργυρούπολης που έφτιαξαν και διέθεσαν γλυκά κουταλιού, χειροποίητα διακοσμητικά, μπιζού, ρούχα, τσάντες και Χριστουγεννιάτικα δώρα. Μεγάλη η προσπάθεια και των μαθητών της πόλης που διέθεσαν βιβλία.
Τα τοπικά καταστήματα της πόλης για ακόμα μια φορά επέδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Διέθεσαν δωρεάν ρούχα και άλλα αντικείμενα συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό, στη διοργάνωση του Bazaar.
Παιχνίδια και άλλα είδη προσφέρθηκαν από μέλη του «Συμπράττω».
Με τις ενέργειες αυτές και την εμπλοκή όλης της κοινωνίας σε τέτοιου είδους προσπάθειες κανείς δε μένει μόνος στην κρίση.
Το bazaar επισκέφθηκαν τα παιδιά του Κέντρου Κατάρτισης «Κωφών και Βαρήκοων» του Δήμου και τα παιδιά από το ειδικό σχολείο «Καλός Σαμαρείτης».
Με πληροφορίες από τα "Επίκαιρα Νέα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: