Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Νικηφόρο το πρώτο εκτός έδρας επίσημο παιχνίδι της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Λαύρας


Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι εκτός έδρας έδωσε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Λαύρας την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Η Αργυρουπολίτικη ομάδα φιλοξενήθηκε στην Άρτα φεύγοντας με το διπλό. Επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Άρτας παίρνοντας το πρώτο τρίποντο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.



Η Κατερίνα Φαλίδα προπονήτρια της ομάδας και μέχρι πέρσι πορτιέρο της Εθνικής Ελλάδος, «κλείδωσε» της αντιπάλους με το κοουτσάρισμά της και χάρη στα γκολ των Μαίρη και Σάντυ Γαβαλά, ήρθε παρθενική νίκη της Λαύρας.
Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και δίνοντας μηνύματα αισιοδοξίας, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού δημιουργήθηκε μικροένταση μεταξύ των παικτριών των δύο ομάδων αλλά το περιστατικό έληξε γρήγορα με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν.
Την πρώτη αγωνιστική η Λαύρα φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Καμινίων (εκ των φαβορί για άνοδο στη Β’ κατηγορία) γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική η Λαύρα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου τη Ζάκυνθο, στην Αργυρούπολη.   
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΤΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΣΑΡΗΣ (Επίκαιρα Νέα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: