Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Επέμβαση των ΜΑΤ στο χώρο της ΔΕΗ στο Χολαργό – Συλλήψεις 13 εργαζομένων - Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι αρνούνται να μπουν στο κτίριο




Η αστυνομία έκανε 13 βίαιες προσαγωγές εργαζομένων της ΔΕΗ. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι αρνούνται να μπουν μέσα στο κτίριο μέχρι να δουν τι θα γίνει με τους συλληφθέντες συναδέλφους τους.
Στις 8.30 σήμερα τα πρωί τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους εργαζόμενους που έκαναν κατάληψη στο χώρο της ΔΕΗ στο Χολαργό. Τα ΜΑΤ με βίαιαο τρόπο χτύπησαν τη συγκέντρωση και προχώρησαν σε συλλήψεις εργαζομένων. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, ιδιαίτερα φορτισμένος, απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες. "Να έρθουν τώρα εδώ, τον αγώνα δεν τον εγκαταλείπουμε. Ο αγώνας αυτός αφορά όλη την ελληνική κοινωνία. Είναι για να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν φτωχό, σε κανέναν μικροσυνταξιούχο".
Πρόθεσε ότι είναι ντροπή και εκβιασμός να απειλούν αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν ότι θα τους κόψουν το ρεύμα. "Να παν να το κόψουν οι βουλευτές και οι υπουργοί που ψήφισαν αυτό το νόμο, εμείς δεν θα το κάνουμε. Αυτό τον νόμο θα τον ακυρώσουμε στην πράξη", τόνισε.
ΠΗΓΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: alfavita.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: