Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΗΛΘΟΝ ΕΙΔΟΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΟΝ ΣΤΟ 70% Γνωστότερο διεθνώς είναι το Veni, vidi, vici του Ιούλιου Καίσαρα

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 
ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

                            

ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΡΙΩΝ ΔΕΙ ΜΕΜΝΗΣΘΑΙ
ΜΕΝ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΡΧΕΙ
ΟΤΙ ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΥΣ
ΑΡΧΕΙ
ΑΓΑΘΩΝ Ο ΤΕΙΣΑΜΕΝΩΝ
Στα χρονια αυτα στα οποια αποφασισα να ασχοληθω και με την Πολιτικη Αστρολογια στο 70% οι ερευνες μου απεδειξαν οτι οσοι πολιτικοι ανηκαν στο ζωδιο των Διδυμων δεν σταθηκαν πολιτικοι ικανοι να αγαπησουν αυτο που κανουν [Κισσιγκερ].


Ουτε ομως ζυγοι [ο σημερινος πρωθυπουργος] και κρονο στον ζυγο για 2χρονια πολιτικες αλλαγες και ταυροι[χιτλερ].Τελος εποχης για Παπανδρεου και Σαμαρα αλλα και πολιτικες εξελιξεις στο ΛΑΟΣ δημιουργια νεων φορεων .
Η κυβερνηση αυτη στην ημερομηνια που σχηματιστηκε στην Πανσεληνο επανω δεν προκειται να μεινει Θα ελθουν τα πανω κατω.Καποτε ο φιλος μου ο Ζουπανιωτης ο εκδοτης της εφημεριδας της ομογενειας GREEKNEWS ΤΟ 2008 ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ .
Η Αστρολογια στο 70% σημερα λεει τελος εποχης.
Διαβαστε δημοσιευσεις μου στην σελίδα μου.www.dpapanikolopoulou.gr αλλα και στο face τις σελιδες του παραρτηματος.
Ενα αστρολογικο φαινομενο οπως ειναι οι εκλειψεις η επιρροη τους κρατανε 2 χρονια εαν ειναι Ηλιου και εξαρταται απο την ωρα που κραταει μια εκλειψη και η Σεληνιακη σε μηνες αναλογως το χρονικο διαστημα που κραταει και αυτη .
Οποτε τα πολιτικα γεγονοτα δεν παρουσιαζονται αμεσα απο τις επιρροες τους.Στην πολιτικη Αστρολογια η ερμηνεια ενος χαρτη ειναι τελειως διαφορετικη.
Mεσα απο εδω θελω να ευχαριστησω τα blogs που δημοσιευουν τα αρθρα μου
Δ. Παπανικολοπουλου[PMAFA]
Εκπροσωπος της Αmerican federation of Astrologers sthn Eλλαδα.
Αστρολογικη Συμβουλος- Συμβουλος Σχεσεων- Πολιτικη Ερευνητρια
Τηλ 6946507500

ΤΑ ΖΩΔΙΑ 
ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα με νέες αλλαγές εισπράξεις ανοίγματα σε νέους ορίζοντες. Προσοχή θα χρειαστεί να δείξουν αυτοί που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ
Συναισθηματικές απολαύσεις και νέες τεχνικές στο σεξ θα κάνουν το ταίρι σας να βλέπει αστεράκια δίχως να έχει τη δυνατότητα να αντισταθεί στη γοητεία σας ..
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις νέες γνωριμίες που θα κάνατε καλό θα ήταν να μειώσετε τον αυθορμητισμό σας διότι θα σας περάσουν για “εύκολους” και αυτό δεν είναι του χαρακτήρα σας .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ημέρες θετικές για να κάνετε τα ψώνια σας , να δώσετε μεγαλύτερη βάση στην οικογένειά σας και στα παιδιά σας και γενικά να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ
Ήλθε ο καιρός να πραγματοποιήσετε την αγορά του θέλετε αλλά και να κάνετε τοποθέτηση χρημάτων σε επενδυτικά προγράμματα. Μπορείτε να συνεργαστείτε με έναν Ταύρο
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νέοι έρωτες κα προβληματισμοί . Είναι το μενού των ημερών αυτών. Άλλωστε το πείσμα σε εσάς είναι πολύ γνωστό καλό θα ήταν να αλλάξετε συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χρειάζεται να δείξετε προσοχή στα θέματα υγείας και ειδικά όσοι από σας αντιμετωπίζετε προβλήματα με το στομάχι σας και την κοιλιακή χώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε ταξίδια με το ταίρι σας και να του δείξετε πόσο πολύ το αγαπάτε και να έλθετε πιο κοντά

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πάντα οι περίεργοι Δίδυμοι εχουν την ανάγκη να ξεκαθαρίζουν τη κατάσταση και οι μέρες αυτές είναι θετικές για τέτοιου είδους θέματα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χρήμα, δόξα αλλά και σημαντικές αλλαγές στο επαγγελματικό τομέα σας παρουσιάζονται πετυχαίνετε.Οσοι ασχολείστε με τις τέχνες παίρνετε ριζικές αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες κάθε απρόσμενη σχέση έχει τη δυνατότητα να ταράξει τα νερά και να τους προβληματίσει πολύ.


ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ
ΣΤΕΙΛΤΕ ZA12 ΚΕΝΟ
ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΚΕΝΟ
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ

... ΣΤΟ 54754

ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ZA12 18 3 1981 ΜΑΡΙΑ

(NPH 1.48€/ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: