Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Στίγμα για τις μελλοντικές του κινήσεις οι επιστολές του Γ. Παπανδρέου


Για την τακτική που θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα της πρωθυπουργίας του, τόσο εκτός όσο και εντός συνόρων, προϊδεάζει ο Γιώργος Παπανδρέου με τις επιστολές που απέστειλε χθες προς δανειστές και εταίρους.
Ο πρώην πρωθυπουργός, προσπερνώντας τις επιλογές του στη διάρκεια της θητείας του, εκτιμάται ότι το επόμενο διάστημα θα υψώσει τους τόνους προς τις συντηρητικές ηγεσίες της Ένωσης και θα ταχθεί υπέρ σημαντικών αλλαγών στον τρόπο διακυβέρνησης.
Στο πλαίσιο αυτό, θα επιδιώξει να υπερασπισθεί και την πολιτική της κυβέρνησής του, διαμορφώνοντας μια νέα πλατφόρμαπου θα του επιτρέψει να δίνει το «παρών» και στο εσωτερικό πολιτικό παιχνίδι, ακόμη και όταν δεν θα κατέχει τη θέση του Προέδρου του κόμματος. Την τακτική του αυτή, μάλιστα, θα κάνει πιο καθαρή κατά την ομιλία του στη συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού, αν και δεν αποκλείεται έως τότε να ανοίξει η υπόθεση της διαδοχής.
Η συνάντηση με Ραγκούση
Ο Γ. Παπανδρέου, πάντως, συνεχίζει τις επαφές του με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς το μεσημέρι σήμερα θα δει κατά σειρά τους Γιάννη Ραγκούση, Παντελή Οικονόμου και Φώφη Γεννηματά. Ειδικά η συνάντηση με τον Γιάννη Ραγκούση αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς η πολύ στενή σχέση των δυο ανδρών πέρασε το τελευταίο διάστημα από σαράντα κύματα…
Διαβάστε τις επιστολές

Mέχρι τώρα έχει συναντηθεί με τον Γιάννη Ραγκούση, τη Φώφη Γεννηματά και τον Παντελή Οικονόμου.

Οι σημερινές επαφές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα ολοκληρωθούν με τις συναντήσεις του με τους Παντελή Τζωρτζάκη, Μάρκο Μπόλαρη και Μανώλη Μπεντενιώτη.
πηγή: NewsKosmos.Com/www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: