Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τραγωδία στη Γλυφάδα! Νεκρός ο θεατρικός επιχειρηματίας Β. Λιβαδάς!

Τραγωδία! Νεκρός ο θεατρικός συγγραφέας Β. Λιβαδάς!
Είδηση σοκ για ολόκληρο τον θεατρικό κόσμο της χώρας



Όπως έγινε και επίσημα γνωστό από την Αστυνομία ο νεκρός 90 χρονος από την φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Κολοκοτρώνη στη Γλυφάδα δεν είναι άλλος από τον Β.Λιβαδά ενώ η σύζυγος του Σμαρούλα Γιούλη εξαιτίας της φωτιάς  αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.
Εως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο διαμέρισμα
Σύμφωνα όμως με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από αερόθερμο που βρέθηκε πεσμένο δίπλα από το κρεββάτι του ζευγαριού.
Ο 90χρονος Β.Λιβαδάς δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί από τη φωτιά που κατάκαψε το κρεββάτι του.Ως αιτία θανάτου αναφέρονται οι αναθυμιάσεις όμως στο σώμα του βρέθηκαν και εγκαύματα που πιθανότατα έγιναν μετά.


Ακούστε τι λέει στο NewsIt.gr o Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης

Ποιoς ήταν ο Β.Λιβαδάς
Ο Βαγγέλης Λιβαδάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο κατεξοχήν Έλληνας θεατρικός επιχερηματίας, αρνιόταν αυτόν τον τίτλο και προτιμούσε αυτόν του θεατρικού παραγωγού.
Από παιδί ακόμα μαγεύτηκε από τον κόσμο του θεάτρου. Η πρώτη του δουλειά ως παραγωγός ανέβηκε στο θέατρο το 1958 και από τότε μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του πάνω από 360 παραγωγές, που περιλαμβάνουν από το αρχαίο ελληνικό θέατρο, το κλασσικό θέατρο, ως την επιθεώρηση, την οπερέτα το μιούζικαλ, και γενικότερα από όλο το φάσμα του θεατρικού ρεπερτορίου.
Ο Βαγγέλης Λιβαδάς ήταν παντρεμένος με την μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου, Σμαρούλα Γιούλη, από τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα στο χώρο του θεάτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: