Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ & ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ (ΑΤΤΙΚΗΣ) "ΕΥΚΛΗΣ"


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ (ΑΤΤΙΚΗΣ) "ΕΥΚΛΗΣ" συνεχίζοντας τις ενημερωτικές του εκδηλώσεις, τις οποίες ευελπιστεί να καθιερώσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ποικίλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αυτή τη φορά σας προσκαλεί στην ομιλία-συζήτηση-ενημέρωση με θέμα : ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.


Για το θέμα θα μιλήσουν: 
- Η κυρία ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΜΠΑΡΟΥΤΣΗ, κλινική και αθλητική διατροφολόγος, επιστημονική υπεύθυνη του διαιτολογικού κέντρου ΘΕΡΜΙΔΑ, διατελέσασα διατροφολόγος της Εθνικής Ομάδας Στίβου και άλλων εθνικών αθλητικών ομάδων και αθλητικών σωματείων.

- Ο κύριος ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΣΗΣ, προπονητής του ΣΕΓΑΣ και Τεχνικός Σύμβουλος της διοργάνωσης του Κλασικού Μαραθωνίου Αθήνας, πτυχιούχος Νομικής.
- Ο κύριος ΔΡΟΣΟΣ ΒΕΝΕΤΟΥΛΗΣ, ιατρός, Δ/ντής της Πνευμονολογικής ΜΕΘ Τζανείου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά, δρομέας και ιδρυτικό μέλος του ΕΥΚΛΗ.


Η πρόσβαση είναι από Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, 500 μέτρα μετά το Πράκτικερ, 50 μέτρα πριν την δεξαμενή της πρώην αμερικάνικης βάσης υπάρχει φανάρι, στρίβουμε δεξιά και στα 80 μέτρα στην αριστερή πλευρά είναι το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικό.






Δεν υπάρχουν σχόλια: