Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Κούδας: «Να δείξει πολύ καλό πρόσωπο ο ΠΑΟΚ»

Κούδας: «Να δείξει πολύ καλό πρόσωπο ο ΠΑΟΚ»
Με ψηλά το κεφάλι πρέπει να φύγει ο ΠΑΟΚ από την έδρα της Τότεναμ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Κούδας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. «Ο ΠΑΟΚ παίζει με μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξει ένα πρόσωπο πάρα πολύ καλό», τόνισε ο παλαίμαχος παίκτης των Θεσσαλονικέων. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κούδα στον «Sport 103» 

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα της Τότεναμ 

«Σε μια χώρα, όπως την Αγγλία, που το ποδόσφαιρο είναι σε υψηλό επίπεδο, δίνει άλλη αίγλη στον ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει μια μεγάλη ομάδα του Νησιού. Δυστυχώς, στη χώρα μας δεν παίρνουμε τα πράγματα όπως είναι. Το ποδόσφαιρο είναι ένα αθλητικό γεγονός και αξίζει να του δίνουμε την αξία που πρέπει. Ο ΠΑΟΚ παίζει με μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξει ένα πρόσωπο πάρα πολύ καλό, καθώς σίγουρα θα έρθει ένα από τα τρία αποτελέσματα. Αυτό που θέλω να δω εγώ είναι να παίξει ο ΠΑΟΚ ένα από τα καλά παιχνίδια που έχει κάνει κι άλλες φορές και να φύγει με το κεφάλι ψηλά». 

Για τα ευρωπαϊκά γκολ που έχει πετύχει ο ίδιος, τα πρώτα του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις 

«Όταν σημειώνεις ένα ευρωπαϊκό γκολ είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όταν πέτυχα το τέρμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σίγουρα ένιωσα κάπως. Είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν πετυχαίνεις κάποιο γκολ και συνδυάζεται με νίκη της ομάδας».


ΠΗΓΗ sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: