Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Να μην τελειώσει και η Ελλάδα μαζί με τον πρωθυπουργό...του Σωτήρη Ξενάκη

Εικόνα: sxenakis

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών είναι δραματικές και προφανώς απρόβλεπτες. Ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου που έβαλε τη χώρα σε μια απίστευτη περιπέτεια βάλλεται πλέον από τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του και από μια σειρά υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Οι Έλληνες είμαστε απομονωμένοι από ολόκληρη την Ευρώπη που μας αντιμετωπίζει πλέον σαν απόβλητους και μας ανέχεται-για λίγο ακόμα όπως φαίνεται - για να μην καταρρεύσει μαζί μας κι ένα ολόκληρο οικοδόμημα. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι το δημοψήφισμα που υποτίθεται πως θα κάνουμε στις 4 Δεκεμβρίου βρίσκεται στον αέρα και μαζί του ολόκληρη η χώρα.
Αν ο κ. Παπανδρέου επιμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, να μας πάει στο δημοψήφισμα και να γίνει ο πρωθυπουργός της δραχμής, είναι δική του επιλογή. Την ευθύνη όμως γι αυτό θα έχουν μαζί του και όσοι συνεχίζουν να τον στηρίζουν σε αυτή την πορεία προς την καταστροφή.
Η κύρωση της νέας δανειακής σύμβασης από τη Βουλή είναι πλέον μονόδρομος όπως μονόδρομος είναι η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Ο χρόνος του κ. Παπανδρέου εφόσον επιμείνει στο δημοψήφισμα δείχνει να τελειώνει. Ας μην τελειώσει μαζί του και ο χρόνος της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: