Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Αντιμνημονιακή εκδήλωση από τους λαϊκοδεξιούς της Ν.Δ. στον Άγιο Δημήτριο


Αντιμνημονιακές εκδηλώσεις οργανώνουν οι λαϊκοδεξιοί της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με πρώτη, την γιορταστική συνεστίαση στο λαϊκό στέκι ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ, στην Αθήνα, στην πλατεία Καλογήρων στην Δάφνη, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Σημειολογικό το όνομα του κέντρου «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ» που θα συγκεντρωθούν οι αντιμνημονιακοί, καθώς και το μουσικό σχήμα φέρει το όνομα «Αντιμνημονιακή Κομπανία».

Προαναγγέλουν σειρά και άλλων πολιτικών εκδηλώσεων τη νέα χρονιά. Σε δηλώσεις τους σε Κυριακάτικες εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς ισχυρίζονται ότι δεν αμφισβητούν τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και ότι στηρίζουν την πολιτική των άμεσων εκλογών με στόχο την πλήρη επικράτηση και την αυτοδυναμία της ΝΔ.

Εστιάζουν στη λειτουργία και την ενίσχυση του ρόλου του κοινωνικού κράτους, αντιτίθενται στο μνημόνιο, στην επέκταση του χρόνου ζωής της κυβέρνησης Παπαδήμου και στις πολιτικές των νεοφιλελεύθερων της ΝΔ.

Στη πρωτοεμφανιζόμενη Αντιμνημονιακή Οργανωτική Επιτροπή έγινε γνωστό ότι συμμετέχουν οι πρόεδρος ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Nίκος Κιουτσούκης γεν. γραμματέας ΓΣΕΕ, ο πρόεδρος ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα Ηλίας Ηλιόπουλος γεν. γραμματέας ΑΔΕΔΥ, ο γραμματέας συνδικαλισμού της ΝΔ Γιάννης Μανώλης, ο Γιώργος Αναγνωστάκος μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, αλλά και άλλα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής απ’ όλη την Ελλάδα και τις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ. Στην άτυπη αυτή παρέα συμμετέχουν ο διαγραφείς πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, αλλά και εκπρόσωποι επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων, που έχουν με θέσεις και δράσεις, τοποθετηθεί κατά του Μνημονίου, κατά της κυβερνητικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης.

Βουλευτές και υψηλά ιστάμενοι στη ΝΔ δεν έχουν κληθεί, όχι μόνο γιατί έχουν πιθανά χρεωθεί στις φιλομνημονιακές δυνάμεις αλλά και γιατί οι οργανωτές δεν επιθυμούν όπως δηλώνουν τις προεκλογικές πασαρέλες. Τώρα αν θα εμφανισθούν κάποιοι, ας περιμένουμε να δούμε.
’Εσοδα από την πρώτη αυτή εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση κοινωφελών οργανώσεων.
Για την εκδήλωση κυκλοφόρησαν την ακόλουθη πρόσκληση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Βρεθήκαμε στους δρόμους και στις πλατείες, σε πορείες και συγκεντρώσεις. Αγωνιστήκαμε κατά της πολιτικής του Μνημονίου και του ΔΝΤ. Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα την χρονιά που έρχεται. Βρισκόμαστε και πάλι την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, στο Λαїκό Στέκι – ταβέρνα, TO ANTIMNHMONIO στην Δάφνη, Πλατεία Καλογήρων, Αγίου Δημητρίου 17 & Ηροδότου 3, σε αγωνιστικό, πατριωτικό, γιορταστικό τσιμπούσι και τραγούδι, με την λαїκή ορχήστρα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ. Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί ένα όμορφο βράδυ και να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σ’ όσους την έχουν ανάγκη.

Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

-ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ

-ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ/ΔΑΦΝΗ – ΥΨΟΣ ΛΕΩΦ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 214
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΟΙΚΤΟ PARKING ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Για επικοινωνία με την Αντιμνημονιακή Επιτροπή για την εκδήλωση υπάρχει το e-mail, antimnimoniakometopo@gmail.com, αλλά και τα τηλέφωνα των μελών της Επιτροπής.

ΠΗΓΗ report24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: