Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ «O ΒΛΑΣΤΟΣ» ΛΙΟΜΑΖΩΜΑ 2011



Αγαπητές συμπολίτισσες/αγαπητοί συμπολίτες,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο συνεταιρισμός μας - που ήδη βρίσκεται στην τελική ευθεία της τυπικής του ίδρυσης- οργανώνει λιομάζωμα στην περιοχή του δήμου μας και υπολογίζει στη συμμετοχή όλων. Το μάζεμα αρχίζει το Σάββατο, 26/11 στις 8:00 πμ στο χώρο που έχει διαθέσει ο δήμος για την εγκατάσταση του συνεταιρισμού (Τριπόλεως 19). Όποιος όμως προτιμάει, μπορεί να τις μαζέψει μόνος του και να τις παραδώσει στην ίδια διεύθυνση μέσα σε 12 μέρες, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 9/12. Ο συνεταιρισμός θα αναλάβει να τις παραδώσει σε ελαιοτριβείο και ο καθένας θα πάρει το λάδι που του αναλογεί.

Το όφελος θα είναι διπλό:


Οι ελιές δε θα πάνε χαμένες και μάλιστα στην κατάσταση κρίσης που ζούμε σήμερα.
2.    Δε θα λερώνονται και δε θα γλιστράνε τα πεζοδρόμια.


ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ!
    
    Σημείωση: Από τη Δευτέρα 28/11 θα μπορείτε να παραδίδετε τη «σοδειά» σας στο χώρο του συνεταιρισμού, Τριπόλεως 19, διαγώνια απέναντι από το κολυμβητήριο της Αργυρούπολης, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 5:30 -7:30μμ και μέχρι και την Παρασκευή 9/12.
Για περισσότερες πληροφορίες: 6941522265 ή 6946037654

ΣΧΟΛΙΟ "ΕΠ" ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΟΜΑΖΩΜΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: