Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

«Χαμόγελα» στον Εργοτέλη-πριμ 15.000 ευρώ μοιράζονται οι παίκτες

«Χαμόγελα» στον Εργοτέλη-πριμ 15.000 ευρώ μοιράζονται οι παίκτες

Η νίκη στην Λιβαδειά έφερε χαμόγελα στον Εργοτέλη καθώς οι «κιτρινόμαυροι″ έφτασαν στους 18 βαθμούς και κοιτάνε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Εργοτέλη ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα. Οι «κιτρινόμαυροι″ παρά την σημαντικές απουσίες (Μπουντιμίρ, Ολίσε, Κουτσινικούλης) πήραν ένα σπουδαία διπλό και διατήρησαν «ζωντανές» τις ελπίδες για το κάτι παραπάνω που έχουν σαν στόχο φέτος. Η αξία της νίκης του Εργοτέλη αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί εκτός από τις απουσίες που υπήρχαν,οι «κιτρινόμαυροι″ κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ και μετά την διακοπή του αγώνα λόγω της πτώσης της τάσεως του ρεύματος όπου ουσιαστικά είχαν χάσει το ρυθμό τους και ο Λεβαδειακός ενέτεινε την πίεση του για την ισοφάριση.
Γεμίζουν οι τσέπες
Η νίκη επί των Βοιωτών θα κάνει τους παίκτες του Εργοτέλη πλουσιότερους, καθώς θα μοιραστούν ένα πριμ ύψους 15.000 ευρώ όπως είχε υποσχεθεί ο Απόστολος Παπουτσάκης σε περίπτωση νίκης στην Λειβαδία.
Στον Εργοτέλη στρέφουν πλέουν την προσοχή τους στο παιχνίδι κυπέλλου με τονΠανσερραϊκό όπου οι «κιτρινόμαυροι″ δεν θέλουν να είναι «θύμα» έκπληξης.
πηγη athleticradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: