Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου

thumb

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο θέμα αφιερωμένο στον Γ. Παπανδρέου και τίτλο:«Τρίζει… ο θρόνος του». Πλήρες ρεπορτάζ για το τι ακριβώς συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ και που κατέληξε η συνάντηση ΓΑΠ – Βενιζέλου. Οι πιέσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για να φύγει ο Γιώργος, το αργόσυρτο άδειασμα του, καθώς και ο πανικός του, βρίσκονται στο επίκεντρο του ρεπορτάζ του «Π». Πλήρης ανάλυση γιατί ο ΓΑΠ είναι αιχμάλωτος του φόβου του για διώξεις. Ανοίγει ο δρόμος για τη διαδοχή με το Βενιζέλο να βρίσκεται σε τροχιά ρήξης και αποχώρησης από την κυβέρνηση μετά την ολοκλήρωση του PSI.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Όλοι, εκτός… από εμάς, κάνουν σχέδια πτώχευσης της χώρας μας. Ενώ οι εταίροι και οι αγορές επεξεργάζονται σενάρια για να αντιμετωπίσουν μια πιθανή πτώχευση της Ελλάδας, οι εγχώριοι πολιτικοί εταίροι στην κυβέρνηση Παπαδήμου μελετούν στρατηγικές για τη δική τους διάσωσή.
ΝΔ: Ο χρόνος των εκλογών, οι συμμαχίες, τα εσωκομματικά, η φημολογία περί λογαριασμών στην Ελβετία και η επανεμφάνιση Καραμανλή συνθέτουν τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Αντώνης Σαμαράς. (Σελ. 8)
ΔΙΟΔΙΑ: Στο καλάθι των αχρήστων οδεύει η πολυδιαφημισμένη μείωση του αντιτίμου των διοδίων για τους οδικούς άξονες που βρίσκονται υπό κατασκευή. 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η κρίση αποτυπώνεται σε κάθε μας βήμα, Ρεπορτάζ για την πλημμυρίδα των αστέγων της Αθήνας και για τα μικρογεύματα της Αννούλας στα σχολεία, με τα οποία η υπουργός Παιδείας επιδεικνύει την… κοινωνική της ευαισθησία.
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Αυτήν την εβδομάδα, η Χριστουγεννιάτικη έκδοση του «Βιβλιοπόντικα», όπως κάθε χρόνο, σας πληροφορεί αναλυτικά για όλες τις κατηγόριες βιβλίων της εγχώριας και παγκόσμιας παραγωγής. Στις σελίδες του το φιλαναγνωστικό κοινό θα βρει πάνω από 100 βιβλία της πρόσφατης εκδοτικής δραστηριότητας, που, παρά την κρίση, και φέτος καλά κρατεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: