Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου

thumb

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Xρεοκοπία με σφραγίδα Παπαδήμου»και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς οι δανειστές μας παίρνουν τα ρέστα μας, αφήνοντάς μας το χρέος. 

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Από ξαφνικό θάνατο κινδυνεύει η κυβέρνηση Παπαδήμου, που χθες είχε την πρώτη της ήττα, παραπέμποντας στις καλένδες το ζήτημα των επικουρικών συντάξεων, μετά την άρνηση της ΝΔ να το συζητήσει. Το τσίρκο στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται. 
ΒΙΒΛΙΟ ΔΗΜ. ΚΑΖΑΚΗ: Η πρόβλεψη της καταστροφής από τον Μάρτιο του 2010, η επιβεβαίωση (δυστυχώς) και το χρονικό της ελληνικής Πομπηίας. 
ΕΦΕΔΡΕΙΑ: Κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι νόμισαν ότι γλίτωσαν, όμως λογάριασαν χωρίς τον Παπαδήμο και την κυβέρνησή του, που βρήκαν τρόπο να τους «σουτάρουν» όλους. 
ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Ο Ελληνικός Χρυσός, οι υπογραφές στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Γιώργος, ο Σεϊχης του Κατάρ, τα δισεκατομμύρια, η «κούρσα» των μετοχών και το «ξεφόρτωμα» μετά από τεράστια κέρδη. Με απλά λόγια ποιοι και πώς κάποιοι βάζουν στο χέρι τον μεταλλευτικό πλούτο της χώρας : (Σελ. 55)
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art» που πατάει γκάζι και ταξιδεύει στις γωνιές του κόσμου για να συναντήσει τους «δικούς μας» καλλιτέχνες που διαπρέπουν σε όλους τους τομείς της τέχνης: Φαίδων Παπαμιχαήλ, Κάθριν Χάντερ, Αθηνά Ανδρέαδη, Αντώνης Φωνιαδάκης, Τζόρτζ Πελεκάνος και Χόλιγουντ αλά ελληνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: