Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑΦΗ 2 ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ



ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΑΣΤΑΝΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΑΦΗ 2 ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΩΡΩΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ.

Στο αυθαίρετο νεκροταφείο που έχει δημιουργήσει η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας  του κ. Κοκκορη στον Υμηττό από τον Αύγουστο, χτες στις 10.30 τη νύχτα μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, ορδές αγνώστων αφού ξυλοκόπησαν και προπηλάκησαν κατοίκους, έσκαψαν,  με φτυάρια και γκασμάδες, ακόμη 2 λάκους και έθαψαν ,έχωσαν στην ουσία μέσα σε 10 λεπτά ,πριν επιστρέψει ξανά το περιπολικό της αστυνομίας που είχε αποχωρήσει στις 10 το βράδυ,  τις σωρούς 2 άγνωστων νεκρών. Στην εποχή του μνημονίου και του ΔΝΤ, στην εποχή της ισοπέδωσης των πάντων, αλωνίζουν πλέον οι άνθρωποι και οι πολιτικές της νύχτας, οι άνθρωποι και οι πολιτικές που καταπατούν και δεν λογαριάζουν ούτε νόμους και διατάγματα ,ούτε θρησκευτικές παραδόσεις, ούτε ζώνες προστασίας στον Υμηττό, ούτε εγκυκλίους, έγγραφα και αποφάσεις του ΥΠΕΚΑ, του ΟΡΣΑ, του Δασαρχείου, της Περιφέρειας, των Δικαστηρίων. Τελικά κυριαρχούν οι νόμοι της ζούγκλας, το θράσος, ο τσαμπουκάς η υποκρισία και οι τραμπούκοι. Η Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας καταγγέλλει για άλλη μια φορά:
·                     Τα εγκλήματα που συντελούνται διαχρονικά στον Υμηττό.
·                     Τις αποφάσεις, τις ενέργειες και τις πολιτικές εκείνες της Δημοτικής Αρχής του κ. Κόκκορη που καταστρέφουν και κακοποιούν τον Υμηττό και στην ουσία ενθαρρύνουν μαφιόζικες πράξεις όπως η χθεσινή .
·                     Την λογική του Πόντιου Πιλάτου που ακολουθεί η Κυβέρνηση, καθώς και την παντελή αδιαφορία της για την επίλυση ενός σοβαρότατου προβλήματος της πόλης μας .Ζητούμε την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του ΥΠΕΚΑ για την κατεδάφιση των παράνομων και αυθαίρετων κατασκευών και της περίφραξης, την απομάκρυνση των σωρών, των μνημάτων καθώς και του αυθαίρετου ναϊσκου, από τον Υμηττό. Απαιτούμε την άμεση προώθηση της κατασκευής νεκροταφείου σε χώρο εντός του αστικού ιστού της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και προφανώς εκτός των  προστατευομένων ζωνών του Υμηττού.
ΓΛΥΦΑΔΑ 18 ΔΕΚ.2011
                                                                                                   ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: