Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Όχι μόνο 90 λεπτά αγώνα, αλλά και χιλιάδες λεπτα για τα παιδιά της «Φλόγας»Παίζουν μπάλα για τα παιδιά της «Φλόγας», τα παιδιά με καρκίνο: Όχι μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα, αλλά και χιλιάδες λεπτα από την καθημερινότητά τους  τα διαθέτουν για να ενισχύσουν τον Ξενώνα των παιδιών, τον Ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.


Είναι η ποδοσφαιρική ομάδα που έχουν οργανώσει γονείς- μέλη αλλά και φίλοι της Φλόγας και πολλές φορές κάθε μήνα όλο το χρόνο, παίζουν με ερασιτεχνικές ομάδες, παρέες από φορείς, γειτονιές, εργοστάσια και εταιρίες, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, βουλευτές και τα έσοδα από τα εισιτήρια και κυρίως από τους  «εράνους» που κάνουν επίπολλές μέρες οι «αντίπολοι» τα διαθέτουν για τον Ξενώνα.
Την Τετάρτη έγινε ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο «Παντελής Νικολαίδης», στο χώρο της
Άρσης Βαρών στη Νίκαια: από την μια η Ένωση Παλαιμάχων Πειραιά και Εθελοντών Αχαρνών Θρακομακεδόνων (με Μποτίνο, Ιντζόγλου, Μουσούρη, Σταυρόπουλο, τον Δήμαρχο Νίκαιας κλπ στη σύνθεσή τους) και από την άλλη οι φίλοι της «Φλόγας». Το σκορ 1-1.  
Στις 18/12, ημέρα Κυριακή θα γίνει αιμοδοσία στα γραφεία του Ερμή Πράσινου Λόφου στο Ηράκλειο για την προώθηση των σκοπών της Φλόγας. Στις  21/12, ώρα 18:00, αγώνας με ομάδα Intracom  στο γήπεδο τέρμα Αγ. Τριάδος, Παιανία.
Στις 23/12, ώρα 20:30, με την ομάδα της Ηλιούπολης, στο γήπεδο Ηλιούπολης Λ. Εθνάρχου Μακαρίου και Κωνσ/ντοπούλου. Υπεύθυνος της ομάδας της Φλόγας είναι  ο εθελοντής κ. Μιχάλης Πατσούρας-  φυσικός, αποσπασμένος από το Υπουργελιο Παιδείας στο σχολείο του Ξενώνα της Φλόγας.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: