Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ψήφισμα αλληλεγγύης του κινήματος «Δεν Πληρώνω» στους εργαζόμενους του Alter

ΠΕΜΠΤΗ 15/12, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΤΕΡ


Το Κίνημα Δεν Πληρώνω εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον καθόλα δίκαιο αγώνα των 600 και πλέον απλήρωτων εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.


Στηρίζουμε τον αγώνα τους για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και καταδικάζουμε κάθε εργοδοτική πρακτική που λειτουργεί εκβιαστικά και προωθεί την αμισθί ομηρεία των εργαζομένων υπό την απειλή της ανεργίας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ που αντιμετωπίζουν το ίδιο δουλοκτητικό καθεστώς να γίνουν μια γροθιά και να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στην ασυδοσία των καναλαρχών και μεγαλοεκδοτών, ακολουθώντας τα φωτεινά παραδείγματα των εργαζομένων του ALTER, του ΔΟΛ, της Ελευθεροτυπίας, της ΕΡΤ, των Δημοτικών ΜΜΕ και της Απογευματινής.

Στην παρούσα οικονομική και κοινωνική συγκυρία οι μεγαλοκαρχαρίες και οι πολιτικές τους ορντινάτσες επιθυμούν λίγους, κακοπληρωμένους και υπάκουους. Η προσπάθειά τους να φιμώσουν κάθε ελεύθερη και ανυπάκουη φωνή δε θα περάσει!!

Εμείς, ως κίνημα «Δεν Πληρώνω» θα είμαστε στο πλευρό κάθε εκμεταλλευόμενου εργαζόμενου που συγκρούεται και ανυπακούει σε αυτό το σάπιο σύστημα το οποίο τρέφεται από την εξαθλίωση και τη μιζέρια μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!
«ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»
www.oxidiodia.gr www.denplironodenplirono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: