Υλικά:
- 1200 γρ. πατάτες
- 2 κουταλιές λάδι
- 4 αυγά
- 200 γρ. φέτα
- 200 γρ. κεφαλοτύρι
- 3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
- αλάτι
- πιπέρι
- αλεύρι
- 2 φλιτζάνια λάδι για το τηγάνισμα
Περιγραφή:
Πλένετε καλά τις πατάτες και τις βράζετε με τη φλούδα. Τις καθαρίζετε όσο είναι ζεστές τις λιώνετε και τις αφήνετε να κρυώσουν εντελώς. Προσθέτουμε τις 2 κουταλιές το λάδι, τα αυγά, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνετε το μείγμα. Δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι, πλάθετε το μείγμα σε κεφτέδες, τα αλευρώνετε και τηγανίζετε τους πατατοκεφτέδες σε ζεστό λάδι ώσπου να χρυσίσουν.
Πηγή nostimotato.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου