Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Οι γυροβολιές και τα πανό των λαϊκοδεξιών στην πίστα του «Αντιμνημονιακού» στη Δάφνη

Οι γυροβολιές των λαϊκοδεξιών στην πίστα του «Αντιμνημονιακού» [εικόνες]

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για το γλέντι-μήνυμα που έκαναν προχτές το βράδυ οι εκπρόσωποι της «λαϊκής δεξιάς» της Νέας Δημοκρατίας στο νυχτερινό κέντρο «Αντιμνημονιακός» της Δάφνης, όπου είχαν την τιμητική τους οι πύρινοι λόγοι και τα «γαλλικά» κατά της κυβέρνησης και του Μνημονίου.

Σύμφωνα με τα χτεσινά δημοσιεύματα, στο προχτεσινό γλέντι έδωσαν το παρών πολλά γνωστά στελέχη αυτής της πτέρυγας της ΝΔ, όπως ο Γιάννης Μανώλης και ο Μενέλαος Δασκαλάκης, αλλά και στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, όπως ο διευθυντής του γραφείου του, Κώστας Μπούρας και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και διευθυντή του Γραφείου Τύπου, Γιώργος Μουρούτης, δίνοντας ουσιαστικά πολιτική κάλυψη στην εκδήλωση. Το Εθνος δημοσιεύει σήμερα εικόνες από το γλέντι.
Το σύνθημα της εκδήλωσης της Λαϊκής Δεξιάς
Γιάννης Μανώλης

Δώρο αντισφυξιογόνος μάσκα και Maalox στον Γιάννη Μανώλη

Μενέλαος Δασκαλάκης (αριστερά) και Κώστας Μπούρας
Γιώργος Μουρούτης (κέντρο)

Τα πανό
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Εθνος, στους τοίχους του κέντρου οι νεοδημοκράτες είχαν αναρτήσει πανό που αντικατοπτρίζουν το κλίμα στη ΝΔ: «Εκλογές τώρα για αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και ανατροπή του Μνημονίου». «Οχι άλλα μέτρα και χαράτσια σε βάρος του λαού. Ανατροπή του Μνημονίου τώρα». «Στους δρόμους και στις πλατείες δεν είναι οι συντεχνίες, είναι ο λαός».

ΠΗΓΗ iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: