Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΚΠΕ του ΣΥΝ: Ο νέος αντιμνημονιακός συνασπισμός εξουσίας στο επίκεντρο της αυριανής συνεδρίασης



Η πολιτική συγκυρία και η πολιτική συνεργασιών θα βρεθούν στο επίκεντρο της αυριανής συνεδρίασης που πραγματοποιεί η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού. Έπειτα από την επισημοποίηση της πολιτικής συνεργασίας με την ανεξάρτητη βουλευτή Σοφία Σακοράφα στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο ΣΥΝ καλείται να επικαιροποιήσει τις θέσεις του για τη συγκρότηση ενός πλατιού αντιμνημονιακού Μετώπου με στόχο έναν Νέο Συνασπισμό Εξουσίας. 

Έτσι στη συνεδρίαση θα συζητηθούν οι επόμενες πρωτοβουλίες μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου επίσημων επαφών. Το ζήτημα των συμμαχιών εξάλλου έχει απασχολήσει τα όργανα της ριζοσπαστικής αριστεράς τις προηγούμενες μέρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πλατιά συμφωνία διαπιστώθηκε στην προ ημερών συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Για την προετοιμασία της αυριανής ΚΠΕ συζήτησε χθες η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΝ. Αναμένεται το Αριστερό Ρεύμα, τα στελέχη του οποίου εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την κατεύθυνση της ηγεσίας του σχήματος τις περασμένες μέρες, να καταθέσει ξεχωριστό κείμενο αύριο.
Η συνεδρίαση θα γίνει στο ξενοδοχείο Athens Imperial (Πλατεία Καραϊσκάκη - Μεταξουργείο) και οι εργασίες θα ανοίξουν στις 10.30 π.μ. με ομιλία του προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα.
ΠΗΓΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: